Connect with us

Hír

John Lynch egy közülünk

 

Sokan, köztük mi is meglepődtünk, mikor a 49ers kinevezte general managernek John Lynchet, az egykori safetyt majd tévés, pálya széli riportert, aki egy percet sem dolgozott még front office-ban. Most viszont kiderült, hogy évek óta erre készül, ugyanis rengeteg mock draftot csinált már életében!

 

 

Mi is szeretünk mock draftokat olvasni és írni is (hétfőn is érkezik egy), de John Lynch most egy igazit vezényelhet le a 49ersnél és az első sorból figyelheti az eseményeket, ráadásul csapatával majdhogynem pole pozícióból indulnak, hiszen a második pick az övék. A sok mock draft biztos nem ártott, de vajon segített neki?

 

Azt nehéz megmondani, kit fognak húzni a második választási joggal, ha Myles Garrett bent marad, akkor majdnem biztos őt, de mivel ő a legjobb játékos a classban, így feltehetőleg 1/1 lesz, hacsak a Browns ki nem viszi Trubiskyt például. Utóbbi esélyes lehet a 49ershez is, ezen kívül találgatás szinten elhangzott már például DeShone Kizer (QB), Reuben Foster (LB), Marshon Lattimore (CB) neve is.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!