Connect with us

Hír

Johnson, Woodyard és Bethel is belement a fizetéscsökkentésbe

A Chiefs nagyon rosszul állt a fizetési sapkával, így kénytelen volt pár játékosának a fizetését módosítani. A 34 éves remek LB, Derrick Johnson 4,75 millió dollárt keresett volna idén, de az Achilles sérülése után belement a fizetéscsökkentésbe: 5,75 millió dollár nem garantált pénz helyett kapott 2 millió dollár garantáltat, amiből 1 millió aláírási bónusz lett, így összesen 4,25 milliót spórolt rajta idén a Chiefs. Anthony Sherman fullback pedig 550 ezer dollárról mondott le, hogy a csapatnál maradhasson.

 

 

A Titans LB Wesley Woodyard nagyon hihet a csapatban, hisz 2,2 millióról mondott le az idei évben, ráadásul kötött és két éves hosszabbítást is, ami 2,7 és 2,95 millió dollárt fizet majd neki úgy, hogy egy cent nem garantált belőle, tehát bármikor leküldhetik.

 

A Cardinals cornerback Justin Bethel kétszer lett All Pro és háromszor Pro Bowler 2013 és 2015 között, bár nem védőként, hanem speciális egység játékosként. CB-ként elég gyenge teljesítményt nyújtott, különösen tavaly, amikor nagyobb szerep hárult rá, így ha maradni akart, muszáj volt engednie a béréből. 4,5 millió helyett 2 millió dollárt fog keresni 2017-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!