Connect with us

Hír

Jordan Cameron: Sokan nem szeretjük a focit

 

Jordan Cameron, a Browns és a Dolphins korábbi tight endje 28 évesen nemrég visszavonult a futballtól a sorozatos agyrázkódásai miatt. Úgy tűnik, nem is fog neki hiáynozni, hiszen olyan dolgokat osztott meg, amire mi egyszeri szurkolók nem is gondolnánk, azaz hogy a játékosok nem is szeretik igazából ezt a sportot.

 

“Szerintem sokan nem szeretik a focit, hogy őszinte legyek. Más indokok miatt játszanak és mindenkinek megvannak a saját indokai. Mindenki tudja mi ez saját magának és amíg ez az ok tényleg fontos, tovább játszanak anélkül, hogy ténylegesen szeretnék a focit. De komolyan, ki szereti, ha 130 kilós emberek ütik meg mínusz 20 fokban?”

 

 

Cameron szerint akik tényleg szenvedélyesen szeretik a focit, kisebbségben vannak.

 

“Sokan nem szeretik. Ray Lewis imádta. Peyton Manning is. Sokan azonban nem és ők pontosan érteni fogják miről beszélek, amikor ezeket olvassák.”

 

Cameron $20 milliót keresett meg karrierje során, most foglalkozhat olyannal, amit igazán szeret. Érdekes dolgokat vet fel egyébként és valószínűleg tényleg sokan azért csinálják, mert igazán jók benne, de egy idő után azért elég fárasztó és rengeteg aggodalmat okozó hivatás lehet ez. Nekünk persze a képernyő elől könnyű mondani, hogy mit meg nem adnánk, ha az NFL-ben játszhatnánk, de persze mint mindennek, ennek is megvannak az árnyoldalai.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!