Connect with us

Hír

Juszczyk: Egy játék miatt keresek 21 milliót

 

A 49ers a liga messze legjobban fizetett fullbackjévé tette Kyle Juszczykot, a Ravens korábbi játékosát, mikor 4 évre $21 millióért leigazolták múlt héten, így éves átlagban több, mint kétszer annyit keres majd, mint a második legjobban fizetett FB. Juszczyk összesen 463 snapet töltött a pályán a támadóoldalon és további 322-t a speciális egységben, de szerinte volt egy kiemelkedő játék, ami miatt megkapta ezt a posztján hatalmasnak számító kontraktust.

 

 

Juszczyk alapvetően egy blokkoló játékos, karrierje 64 mérkőzésén összesen 7 alkalommal futott ő maga a labdával. Ebből egy egy szenzációs TD-futás volt a Steelers ellen, és szerinte ez nagyban hozzájárult, hogy évi több, mint $5 milliót keressen.

 

“Szerintem ez a játék megmutatta az erőmet és egy kicsit azt is, hogy milyen atléta vagyok.”

 

A játékos azért választotta egyébként a 49ers csapatát több másik kérő ellenére (akik közül állítólag egy még ennél is többet ajánlott), mert barátnőjének teszett a kaliforniai élet ötlete, illetve mert Juszczyknak nagyon tetszett Kyle Shanahan elképzelése arról, hogy hogyan is fogja őt alkalmazni a pályán. Valószínűleg nem csak blokkolni fogjuk látni, hanem többször cipelheti majd ő maga a labdát és elkapásokhoz is sokat fogja őt használni a támadóguru, ahogy tette azt Patrick DiMarcóval Atlantában is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!