Connect with us

Hír

McCarronért legalább egy 2. kört kérne a Bengals

 

Rengetegszer olvashattátok már nálunk, hogy hatalmas irányítókeringő várható az idei offseasonben, mert vagy sok a QB hiányos csapat, vagy sokan most akarják pickre váltani a 4. évükre készülő irányítójukat. Utóbbi kategóriába tartozik A.J. McCarron is, akit áruba bocsátana a Bengals.

 

aj_mccarron

 

McCarron a 2015-ös szezonban tevékeny részt vállalt abban, hogy Andy Dalton kiesése után a rájátszás közelében tudta tartani a Bengalst, sőt mi több, össze is jött nekik, és kis híján az első rájátszás győzelmet is megszerezte a csapatának, amire 1991 óta nem volt példa. Mivel a 2014-es draft 5. körében került kiválasztásra a korábbi Alabama irányító, nem rendelkezik 5. éves opcióval, szóval ha nem egy kompenzációs picket akar belőle látni a Bengals (már ha), akkor idén kell megválniuk tőle. A sok QB hiányos csapat miatt megnőhet az értéke, és Dalton mögé felesleges lenne egy magas fizetésű irányító. Csakhogy a Bengals által kért ár elég magas.

 

Egy clevelandi újságíró ugyanis megszellőztette, hogy legalább 2. körös picket szeretnének kapni McCarronért, ami sok érdeklődőt elrettenthet. Érthető a Bengals álláspontja, egy évig olcsón sikerülne egy csapatnak szereznie egy irányítót, és inkább megtartanák még egy évre egy kiváló backupot mint sem egy kompenzációs picknek megfelelő értékért megváljanak tőle. Csak attól tartok 2. kört senki nem fog nekik felajánlani.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!