Connect with us

Hír

McCarthy: Bennett a liga legjobb tight endje lehet

 

A tavalyi évben Martellus Bennett és Rob Gronkowski ugyanannál a csapatnál játszottak, Mike McCarthy szerint pedig lehet, hogy a jobbat sikerült elcsábítania New Englandből. A Packers főedzője nagyon pozitívan nyilatkozott a szabadügynök-igazolásáról, Bennettről.

 

“Számomra ő az egyik legjobb, és potenciálisan a legjobb tight end az NFL-ben. Az én felelősségem pedig az, hogy megteremtsem neki a lehetőségeket, amikkel sikereket érhet el.”

 

 

McCarthy azt is elmondta, hogy elég sokat tanulmányozta Bennettet, mielőtt egy három éves, $21 milliós, $6,3 milliós aláírási bónuszt tartalmazó szerződést írattak vele alá:

 

“Nagyon produktív játékos volt egy kiváló támadósorban. Nagyon tisztelem a Patriotsot és kiváltképp, amit a támadó oldaloncsinálnak. Elég sok minden van, amit mi is úgy csinálunk. Figyelemmel követjük mit csinálnak, főleg az útvonal kombinációkat és azt, hogy hogyan használják az egyes játékosokat a passzjáték során.”

 

Ez a nagy dicséret-hullám azt is megmagyarázza, hogy a Packers miért engedte el Jared Cookot, aki két évre, $10,6 millióért tette át a székhelyét Oaklandbe.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!