Connect with us

Hír

Még mindig nem zárhatjuk le a DeflateGate-et

 

A Saints és a Patriots megegyezett Brandin Cooks cseréjéről, aminek értelmében a Patriots egy 1/32-es és 3/105-ös picket fizet az elkapóért és egy 4/118-as pickért. Viszont, ezt a cetlit a Patriots nem kapja meg a labdaleeresztős-botrány utáni büntetése miatt: a büntetés szerint ugyanis a Patriots a legmagasabb negyedik körös pickét veszíti el. Ez azt jelenti, hogy jelen állás szerint a csapat elveszíti a Saintstől kapott 4/118-as picket, de visszakapja a Seahawkstól tavaly csere során megszerzett 4/132-es cetlit (a Patriots a saját eredeti, 4/137-es pickjét már elküldte a Coltsnak Dwayne Allenért).

 

 

A PFT szerint a Patriotsnál mindenki tisztában volt ezzel, Bill Belichickéket nem lepte meg a dolog. A Saintset viszont annál inkább. A Brandin Cooks csere még nem hivatalos, a Saints pedig minek küldene el egy 4/118-es picket, amikor azt úgy is elveszik a Patriotstól. Épp ezért vélhetően megpróbálják a saját 4/118-as választási jogukat elcserélni bárkivel, aki a 4/119 és 4/131 közötti cetliket birtokolja.

 

A dolognak van értelme, hisz a Patriotsnak mindegy, hogy a 4/118-as vagy a 4/131-es picket kapnák, úgy is elvennék tőlük. A Saints viszont eladhatja a saját pickjét akár a Texansnak is mondjuk egy 4/131 és egy 7. körös cetliért cserébe. Nem nagy üzlet, de jobb mint a semmi.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!