Connect with us

Draft

Megjelent még egy szörny – A negyedik nap nyertesei, vesztesei

Befejeződött a Combine és este már kezdődik a tampering időszak, de előtte nézzük meg kik szakítottak nagyot az utolsó napon, amikor a defensive backek mutatták meg mit tudnak. Volt néhány kitűnő teljesítmény, akik jó néhány helyet előreléphettek a boardokon, de volt megint pár csalódás is.

 

Nyertesek

 

Tegnap Myles Garrettel kezdtem, mert egy szörny benyomását keltette, nos tegnap Obi Melifonwu volt az, akit tátott szájjal kellett figyelni. Először futott 4.40-es 40 yardot, ami még nem számítana nagy számnak, de aztán ugrott egy laza 141 inchet helyből, majd egy 44 inchet verticalba is. Erre utoljára és 2006 óta csak Byron Jones volt képes. Hihetetlen atletikus a srác, ráadásul testi adottsági is nagyon jók. Kicsit vékonyabb a kelleténél, ellenben olyan magas, hogy legnagyobb WR-ek se nyomják le és a pozíciós drillekben is jó Volt.

 

obi

 

Jamal Adams eddig is az egyik, ha nem a legjobb DB prospect volt, de tegnap csak megerősítette első helyét. Ő nem az alap feladatokban kápráztatta el a scoutokat, hanem a pozíciós drillekben, valamint az interjúk során, ahol az egyik legintelligensebb játékos benyomását keltette. A drillek során akár box, akár free safety is válhat belőle.

 

Jalen Myrick bánhatja, hogy Ross pont most döntötte meg Johnson rekordját, mert ha ő nincs, akkor valószínűleg a legjobb 40 yardos idő az övé, 4.28-al, ami defensive backek közt amúgy is lenyűgöző. Hatalmas végsebessége van és az első 20 yardon még Rossnál is gyorsabb.

 

Érdemes még kiemelni a nem top prospectnek számító Fabian Moreau-t, aki 4.30-at futott 40 yardon, majd a drillek során az egyik legjobb koordinációjú defensive back volt. Értéke várhatóan 1 kört is ugorhatott az elmúlt hónapban.

 

fabianmoreausmall

 

Vesztesek

 

A nap egyik nagy vesztese Marshon Lattimore, aki ugyan nem teljesített rosszul, de aztán kisebb sérülést szenvedett. Ez azért hangsúlyos nála, mert először úgy tűnt a hamstringjával vannak gondok, ami visszatérő probléma az esetében. Igaz később cáfolta, hogy hamstring sérülése lenne jelenleg, de nem hiszem, hogy különösebben megnyugtatja ez a csapatokat.

 

Teez Tabor esete azért nem szerencsés, mert a Combine elején azt nyilatkozta, hogy nem csak a legjobb DB prospect ő, de a legjobb játékos is a classban. Ha ez így is van, akkor alaposan alulteljesített. 4.62-es ideje defensive line tagoknak és linebackereknek is sikerült. Erre még rátett a pozíciós drillekben ahol elég darabosan és lassan mozgott.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!