Connect with us

Hír

Megy a trash talk délen

 

A.J. Bouye egy halom pénzért cserébe elhagyta a Houston Texans csapatát a csoportrivális Jacksonville Jaguars kedvéért. Egykori csapattársa, DeAndre Hopkins sajnálja, és egy vicces tanáccsal látta el a cornert – kár, hogy ebben arra tért ki, hogy Jalen Ramsey szerinte nem elég jó hozzá.

 

 

„Mondtam neki, hogyha elmegy a Jaguarshoz, akkor jobban teszi, ha ő őriz engem, és nem Ramsey, aki erre képtelen. Imádom AJ-t, ezért az ő érdekükben remélem, hogy Bouye engem őriz majd egy game winning 3rd down során, különben csúnyán rá fognak fázni.” – mondta a kiváló elkapó egy houstoni rádióműsorban.

 

A beszólás nem véletlen, a két csapat legutóbbi meccsén egy 3rd down szituáció kellett ahhoz, hogy a Texans tovább tudjon haladni a game winning drive-jukban, amivel megnyerhetik a mérkőzést. Hopkinst Ramsey fogta ennél az esetnél, és csúnyán megégették, amivel a Texans később behúzta a W-t. Az viszont biztos, hogy idén egy jóval komolyabb védelem állhat össze Jacksonville-ben, ami Hopkins és a Texans dolgát is megnehezítheti, bár ezt gondoltuk tavaly is…

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!