Connect with us

Hír

Murray nem viseli Peterson 28-as mezét

 

A Vikings elengedte Adrian Petersont és inkább Latavius Murray-t igazolta le a héten. A két futó egyébként nagyon jóban van, így Murray nem is lesz tiszteletlen és más mezszámot választ.

 

 

“Meg sem fordult a fejemben, hogy elkérjem a 28-as mezt. Túlságosan tisztelem AP-t és rendkívül tiszteletreméltó, hogy mit tett és mit jelent ennek a csapatnak. Sokan nem tudják, de gyerekként Fred Taylor miatt viseltem a 28-ast, aki a Jaguarsban játszott akkor. Amikor AP elkezdett játszani, Fred pedig visszavonult, ő lett az új indokom a 28-as megtartására. El szeretném mondani a Vikings szurkolóinak, hogy nem azért vagyok itt, hogy helyettesítsem a 28-ast, mivel ez lehetetlen. Nem azért vagyok itt, hogy a 28-as legyek, nincs senki hozzá fogható. Azt szeretném kérni, hogy fogadjatok el annak a játékosnak, aki vagyok és tudjátok, hogy azért vagyok itt, hogy beleadjak mindent és nyerjek.”

 

Murray ehelyett a 25-ös számot választotta, hogy ezzel tisztelegjen egy közeli barátja számára, aki novemberben hunyt el. Murray és Diaz gyerekkoruk óta barátok és utóbbi két golyót kapott a mellkasába Hálaadás hétvégéjén, a 25-ös pedig az ő kedvenc száma volt, ezért viseli majd a Vikings új futója ezt a mezt.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!