Connect with us

Hír

Ne közpénzből, sajátból építs új stadiont!

 

Stephen Ross, a Dolphins tulajdonosa volt az egyetlen, aki a Raiders Vegasba költözése ellen szavazott, ugyanis szerinte a szurkolók fontosabbak, mint egy stadion. Lássuk be, nem is mond hülyeséget.

 

“Engem jobban érdekeltek az oaklandi szurkolók és hogy egy csapat mit jelent a városnak. Ez a fő aggályom. Szerintem ezt kell elsődlegesen figyelembe venni. Minden lehetőséget ki kell aknázni és meg kell próbálni egy városban maradni.”

 

 

A Raiders eddig sosem látott $750 millió közpénzt kapott egy új stadion megépítésére. Stephen Ross ezzel szemben nemrég a saját $500 millióját használta a Hard Rock Stadium renoválására és szerinte a többi csapattulajdonosnak is ebbe az irányba kéne elmozdulnia és kitermelnie azt a pénzt, amit a stadionra fordítana.

 

“Körbe kellene nézni. Nagyon kevés közpénz áll rendelkezésre a csapatok számára manapság. Ha van egy csapatod, akkor elég mély zsebeidnek kell lennie, hogy teljesíts. Persze kell közpénz az infrastruktúrára és hasonló dolgokra, de látva mennyibe kerülnek a stadionok manapság, az országunk nem engedheti meg magának, hogy minden pénzét ebbe ölje.”

 

Ross szerint Mark Davis sem erőltette meg magát igazán és nem követett el mindent, hogy Oaklandben maradjon a Raiders.

 

“Hiszem, hogyha tulajdonosa vagy egy csapatnak, akkor alá vagy rendelve a városnak. Mintha egy közműszolgáltató vállalatod lenne. Szerintem egyszerűen nem követtek el mindent, hogy megpróbáljanak a városban maradni. “

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!