Connect with us

Hír

O’Brien szerint Tom Savage megérett a kezdőre

 

A Houston Texans hamar belátta, hogy a 19-re lapot húzás nem vált be Brock Osweilerrel, és mindössze egy év után megszabadultak tőle. Rögtön meg is jelent a címlapokon Tony Romo szerződtetése, viszont egyre valószínűbbnek tartják, hogy ő inkább visszavonul a profi focitól, ami miatt jelenleg Tom Savage a Texans kezdő irányítója. O’Brien azonban alig várja vele a közös munkát.

 

 

„Mindenki Romoról kérdezősködik, de ő jelenleg szerződés alatt áll a Cowboysnál, nem a mi játékosunk. A mi irányítóink Tom Savage és Brandon Weeden, és jelenleg Tomé a meló, ami egyáltalán nem kellemetlen helyzet. Tavaly egy nagyon fontos pillanatban kellett beszállnia a Jaguars ellen, ahol kvázi az életünk volt a tét, és sikerült győzelemre vezetnie a srácokat, és ezt megtette karácsonykor a Bengals ellen is. Nélküle nem juthattunk volna rájátszásba, sajnálatos módon azonban megsérült, mint ahogy az elmúlt években mindig, de hiszünk benne, hogy ez nem veti vissza. Hány olyan játékost ismerünk, aki karrierje elején sokat volt sérült, mégis kiteljesedett a pályafutása során? Tom egy okos srác, ismeri a rendszerünket és a csapattársait is, izgatottan várom vele a közös munkát.” – nyilatkozta a Texans főedzője.

 

Érdekesen alakulhat tehát Houstonban az irányítóhelyzet. Savage az utolsó évébe lépett a rookie szerződéséből, szóval ez egy most vagy soha alkalom számára, ugyanakkor egy újonc irányító kiválasztása sem kizárt az első körben. Illetve ugyebár a Romo pletyka valószínűleg addig fog élni, amíg nem tudjuk 100%-ig, hogy Romo visszavonul-e, vagy netán másik csapat ajánlatára mond igent.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!