Connect with us

Hír

O’Briennek nincs mit mondania Osweilerről

 

A Houston Texansnak annyira elege lett Brock Osweilerből, hogy adott a Brownsnak egy második kört csak azért, hogy vigyék el őt is, meg a hatalmas fizetését is. Nem mintha a Brownsnak kellene Osweiler, ők is egyből árulni kezdték, állítólag egy harmadik körös pickért cserébe már oda adnák Osweilert és még egy ajándék ötödik körös cetlit is (ha nem sikerül, kivágják állítólag). Clevelandben tehát még Osweilerről szólnak a dolgok, nem úgy Houstonban:

 

Azt hiszem, hogy a GM Rick Smith már mindent elmondott az üggyel kapcsolatban, nekem sincs hozzáfűzni valóm. A legjobbakat kívánjuk Osweilernek, de mi már tovább léptünk” – mondta Bill O’Brien, a Texans mestere, aki állítólag nem is találkozott az irányítóval, mielőtt tavaly leigazolta volna a csapat.

 

 

Osweiler és O’Brien viszonya egy év alatt megromlott, köszönhetően annak is, hogy a hatalmas fizetése ellenére az edző padra tette az irányítót. A szezon végén, a Titans elleni idegenbeli meccsen aztán az Osweiler helyett kezdő Tom Savage megsérült, aki mielőtt felment a pályára, csúnyán összeveszett a mesterrel és majdnem verekedés lett a dologból. Osweiler végtelenül amatőr és ostoba módon kezelte a helyzetet, jó eséllyel egy év alatt kinyírta az NFL-es pályafutását, hisz ha a Browns is kivágja, ahol aztán végképp nincs irányító, akkor aligha fogja bárki akár csak cserének elvinni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!