Connect with us

Hír

Peterson kedvezményt adna a Patriotsnak

 

Arról nem nagyon szóltak hírek, hogy melyik csapatok érdeklődnek Adrian Peterson után, arról annál inkább, hogy ő hová menne szívesen. Most legutóbb a Super Bowl győztes és mindenki kedvenc Patriotsa került a radarjára, csak hogy még inkább esélytelenné tegyen minden más csapatot a Lombardi-trófea elnyeréséért folytatott harcban.

 

A Boston Herald információi szerint ugyanis Peterson szívesen adna kedvezményt Belichickéknek a piaci árából, hiszen keresett már eleget karrierje során ($97 millió) és tudja, milyen jól alakult például Darrelle Revis vagy Chris Long sztorija New Englandben.

 

c4s_adrian091314_13856080_8col

 

A kérdés csak az, hogy vajon mennyivel fogadna el kevesebb pénzt. Az is érdekes lehet, hogy Peterson mennyire tudná elfogadni, hogy a Patriotsban bizony hétről hétre teljesen más szerepe lenne, néha 20-szor is cipelhetné a labdát, néha pedig alig lenne a pályán, hiszen Belichick már csak ilyen. Arról nem is beszélve, hogy BB nem biztos, hogy szeretne egy öreg, lassú, sokat fumble-öző korábbi sztárt a csapatába, hiszen az egyértelmű, hogy Peterson sokat vesztett már egykori fényéből.

 

A running back piac nem lesz valami fényes idén és a rendkívül erős és mély futó class miatt nem is feltétlen fognak kapkodni Petersonért, Charlesért, Lacyért vagy Murray-ért a csapatok.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!