Connect with us

Hír

Pryor nem aggódik a Redskins problémái miatt

 

Pryor aláírt a Redskinshez, azonan azt nem tudja biztosan, hogy ki fog neki dobálni, hiszen Cousins helyzete még a levegőben lóg, habár aláírta a franchise taget és a tulajdonos elmondta, hogy nem fogják cserélni, de mivel Kirk kapitány nem igazán szeretne Washingtonban maradni, ne zárjunk ki semmit. Pryor viszont nem aggódik emiatt.

 

“Tavaly hat irányítóval játszottam együtt, nem hiszem, hogy ennél lehet rosszabb. Természetesen szeretnék Kirkkel játszani. Egy idióta lennék, ha nem. Szerintem egy remek irányító és remélem ez összejön.”

 

Nov 27, 2016; Cleveland, OH, USA; Cleveland Browns wide receiver Terrelle Pryor (11) runs the ball against the New York Giants during the third quarter at FirstEnergy Stadium.  The Giants won 27-13. Mandatory Credit: Scott R. Galvin-USA TODAY Sports

 

Az a hat valójában öt, hacsak saját magát nem számolja bele: Robert Griffin III, Cody Kessler, Josh McCown, Charlie Whitehurst és Kevin Hogan.

 

A 27 éves elkapó egy olyan csapathoz igazolt, ahol alkoholproblémák miatt a szabadügynök-piac nyitányán rúgták ki a general managert, aki már a Combine-on sem tudott ott lenni és már évek óta problémás a teljes szervezet működése. Pryor viszont nem foglalkozik ezzel:

 

“Nem tudom befolyásolni, hogy mi folyik a színfalak mögött. Ezt belső ügyként kezelik. Én annyit tudok tenni, hogy idejövök, a lehető legjobb csapattárs leszek és kidolgozom a belem is, hogy bebizonyítsam, ide tartozom. “

 

Pryornak 77 elkapása volt 1007 yardért 2016-ban és a piacon nem akartak neki hosszú távú, évi $10+ millió szerződést adni, így ő inkább csak egy egy éveset szeretett volna, hogy 2017-ben egy remek játékkal ismét tesztelhesse a piacot és még többet kaszálhasson. A Browns erre nem volt hajlandó, ők a hosszú távú, évi $8 milliós szerződésben gondolkodtak, így Pryor inkább lelépett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!