Connect with us

Hír

Revis ingyen is játszana a Patriotsban

A Boston Globe és a Boston Herald is lehozta a sztorit, hogy a Patriots leigazolhatja Darrelle Revist, ráadásul nagyon baráti áron. Ez lenne Revisnek a második Patriotsos kalandja, az előző után Super Bowlt nyert, most viszont ingyen játszana.

 

 

Revis korábbi Jetses szerződése miatt idén jogosult 6 millió dollárra. Azonban a szerződésben van egy úgynevezett offset language, ami azt jelenti, hogy ha Revis mondjuk aláír 4 millió dollárért a New Englandhez, akkor a Jetnsek csak 2 milliót kellene neki fizetni. Tehát technikailag a Patriots nyilván fizetne Revis szolgálataiért, de az ki van zárva, hogy 6 milliónál többet adjon érte, így pedig Revis nem keres több pénzt, mint amennyit akkor kapna, ha nem csinál semmit.

 

A Patriots és Revis ráadásul megteheti azt, hogy aláírnak egy egyéves, veterán minimumos (1-1,5 millió dolláros) szerződést, hisz a maradék 4,5-5 milliót úgy is a Jets állja, Revisnek pedig olyan mindegy, kitől kapja meg a pénzét. Ez elég durva nagy trollkodás lenne egyébként Bill Belichicktől, főleg, ha Revis még méltóztatna is normálisan játszani.

 

Revis szempontjából egyébként a Patriots a legjobb opció, hisz egy közepesen jó év után még leakaszthat valahol némi pénzt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!