Connect with us

Hír

Revis kivágva!

 

A New York Jets csapata tudatta Darrelle Revisszel, hogy március 9-én, az új ligaév kezdetén megválnak tőle. Történt ez csupán két évvel azután, hogy a sztár cornerback a Patriotsszal megnyerte a Super Bowlt, majd a Jets történetének legnagyobb szerződését írta alá.

 

Revis játéka nagy zuhanásba kezdett az utóbbi időben, a 2016-os szezonban konkrétan a legjobb passer ratinget engedte az ellenfél irányítóinak a minimum 75-ször célba vett CB-k között (108,0). Ezen kívül szűk két hete több dolog miatt is vádat emeltek ellene egy utcai verekedést követően. Kivágásával $9 milliót spórolt meg a Jets.

 

9489025-nfl-preseason-new-york-jets-at-washington-redskins-850x560

 

Revis jövőjével kapcsolatban kérdés, hogy át tud-e váltani safetyvé, de talán még nagyobb kérdés, hogy igazán akar-e. Ugyanis sok helyről azt hallani, hogy nem túl motivált már, pedig egy ilyen átalakuláshoz bizony nagyon sok erő és energia szükséges fizikálisan és mentálisan is. Charles Woodsonnak anno sikerült, én személy szerint nem nézem ki ezt Revisből. Cornerback poszton viszont nagyon úgy tűnik, hogy meg vannak számlálva a napjai, érdekes lesz figyelni, hogy melyik lesz az a csapat, aki lecsap rá és mennyit ajánl neki.

 

A Jets Revis, Mangold, Folk, Clady és Giacomini elküldésével körülbelül 37 millió dollárnyi helyet szabadított fel a fizetési sapkában az utóbbi időben. Érdekesség, hogy a tegnap kivágott Adrian Peterson, Jamaal Charles, Darrelle Revis trió összesen 11 All Pro tagsággal, 18 Pro Bowl részvétellel és $252 milliós karrier során összeszedett keresettel rendelkezik.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!