Connect with us

Hír

Rex Ryan ingyen dolgozik majd az ESPN-nek

Korábban már többször is beszéltünk az offset language-ről, általában játékosok kapcsán. Ez röviden azt jelenti, hogy ha kivágnak egy játékost, akkor a garantált alapfizetését csak addig és olyan mértékben fizeti a volt a csapata, ameddig a játékos nem kap új szerződést. Tehát, ha valakinek járna a Jetstől 5 millió dollár offset language-el és Texans ajánlana neki 3 milliót, akkor a Jetsnek csak 2 milliót kellene fizetnie. Ez jó a csapatnak, nem olyan jó játékosnak. Viszont ilyen offset language az edzők esetében is létezik, a PFT szerint Rex Ryan emiatt fog ingyen dolgozni az ESPN-nél.

 

 

A Bills és a Jets korábbi mestere 5,5 millió dolláros fizetést kapna a Billstől, ha még edzené a csapatot. Ez azután is jár neki, miután kivágták, ráadásul a szerződése teljes időtartalma alatt, vagyis egészen a 2019-es szezon végéig. Ryan tehát 16,5 milliót kap a Billstől a következő három évre akkor is, ha nem csinál semmit és végig  a Bahamákon nyaral. Persze a Bills is biztosra ment, amennyiben Ryan munkát kapna egy másik csapatnál vagy egy TV-társaságnál, akkor annyival kevesebbet kellene fizetniük a volt főedzőnek.

 

Állítólag az ESPN-nek vannak anyagi problémái (nem mintha a nélkül fizetnének 5,5 milliót évente), valószínűtlen, hogy agyon fizetnék Ryant. Főleg annak fényében, hogy Rex szerint a Bills “átbaszta” őt, és mivel három évig normál esetben úgy sem kereshet többet, mint 5,5 millió, hadd fizesse azt csak a Bills.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!