Connect with us

Hír

Sherman csak nevet azon, hogy elcserélnék

Korábban írtuk, hogy bár Richard Sherman hat éve a Seattle Seahawks alapköve, a csapat egyik arca, Mike Lombardi a The Ringertől olyan értesüléseket kapott, hogy a csapat egy igazán jó ajánlat esetén hajlandó lenne elcserélni. A háromszoros All-Pro corner viszont csak legyintett erre:

 

Csak nevetni tudok az ilyen híreken. Viccesek, de nem zavarnak különösebben. A dolgok úgy is úgy történnek meg, ahogy meg kell történniük.”

 

 

Tegyük hozzá, hogy megfelelő ajánlat esetén bárkit meg lehet szerezni. Viszont, ha eljátszunk a gondolattal, akkor Sherman ára valahol egy első körös picknél kezdődne. Még mindig csak 28 éves, a következő két évben a csere után 9 és 11 millió dollárt keresne, ami átlag 10 millió, jelenleg egy Logan Ryan keres ennyit a Titansben. Ráadásul a franchise tag egy cornerre jövőre 14 millió dollár körül fog alakulni, szóval az All Pro Shermant három évre 34 millió dollárért lehetne megszerezni. Ez manapság nem valami sok, ráadásul elég kicsi az esély arra, hogy egy első körös corner megüsse Sherman szintjét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!