Connect with us

Hír

Short alá fogja, Johnson már alá is írta a taget

 

Két játékosról lehetett biztosan tudni, hogy aláírja a franchise taget: Trumaine Johnsonról és Kawann Shortról. Előbbi már alá is írta, utóbbi pedig vélhetően még a héten aláírja.

 

short

 

Johnson hülye lett volna nem aláírni a taget, a piacon a legjobb esetben is 13-14 millió körül keresett volna, a Ramsben viszont 16,7 millió garantáltat kap a tag jóvoltából. Persze egy sérülés még bekavarhat, de normál esetben nagyon remek kilátásai vannak. Végig játszik egy évet a legjobban kereső cornerként, jövőre nem lehet tagelni már, így előbb megnézheti, lesz-e valami jó a Ramsnél, majd eldöntheti, hogy a csapattól vagy a piacról akarja megszedni magát. Meglepő lenne, ha idén hosszútávú szerződést kötne.

 

Ami Shortot illeti, a tag aláírásával éppen hogy a Panthers fog jól járni. Short a csapat messze legjobb tackle-je, elit a posztján is, a taggel pedig olcsóbban megtartható, mintha hosszú távú szerződést kapna. Elnézve Suh, Cox, Malik Jackson vagy Dareus szerződését, a 17 millió dollár teljesen reális nála. Olcsó és jó, nem lepődnék meg, ha a Panthers így játszatná és jövőre kínálná meg egy nagy szerződéssel, hisz akkor nyugodt szívvel dönthet a csapat közte, illetve Star Lotulelei között.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!