Connect with us

Hír

Van olyan rossz a Lions futójátéka, hogy a nőverő Mixont korán kihúzzák?

 

Az NFL bevezetett egy új magaviseleti politikát a combine-ra tavaly: azok, akik testi erőszak, illegális fegyverhasználat, családon belüli erőszak vagy szexuális zaklatás miatt elő lettek állítva, nem kapnak meghívást az eseményre. Így tehát duplán megszívja az, aki vét a liga szabályai ellen, hisz nem elég, hogy a csapatok alapból óvatosabbak velük, de még a combine-on sem mutathatják meg, mit tudnak, ami sokat ront egy játékos értékén. Így járt az idei év egyik, ha nem a legjobb futója, Joe Mixon, aki még 2014-ben a szó szoros értelmében kiütött egy nőt:

 

 

Az eset miatt eltiltást is kapott, de amikor visszatért, megállíthatatlan volt, ő messze a legsokoldalúbb futó, folyamatosan a pályán lehet tartani, a balhéja nélkül top15-ös pick is lehetne. Így viszont lekerült sok csapat boardjáról, meglepetésre viszont a kinevezésekor zéró toleranciát kihirdető Bob Quinn, a Lions GM-e ezt nem így gondolja, sőt, szerinte meg kellett volna hívni a játékost a combine-ra:

 

Az ajtónk nyitva áll Joe előtt. Nagyon csalódáskeltő, hogy nincs itt. Azért jöttünk a combine-ra, hogy lássuk a legjobb egyetemi játékosokat, ő pedig nincs a pályán kívüli ügyei miatt. Személy szerint nem gondolom, hogy ez fair, hisz rengeteg dolognak utána szerettünk volna járni vele kapcsolatban, többet megtudni a vele kapcsolatos incidensek körülményeiről. Ugyanis eléggé nagyszerű lenne, ha megszerezhetnénk egy bizonyos ponton“.

 

mixon

 

A Cowboys tavaly szerezte meg draftolatlanként La’el Collins guardot, aki szintén pályán kívüli ügyei miatt került ki a top10-ből. A vádakat aztán ejtették vele kapcsolatban, de ettől még nem kelt el (igaz, ő is ezért lobbizott), sokan pedig Mixont is draftolhatatlannak tartják. A Lions futójátéka a három legrosszabb között van már hosszú évek óta, a csapatnak nem igazán van olyan futója, akit folyamatosan a pályán tarthat. Zenner elsősorban rövid yardos szituációknál jó, Riddick csak elkapásokban, Abdullah pedig sérülékeny. Persze ez a hármas azért arra bőven alkalmas, hogy a csapat az első két kört ne futóra áldozza, de ha Mixon a harmadik-negyedik körben még elérhető lesz, nem kizárt, hogy rárepülnek. Bár támadófal jelen állás szerint nem sok lesz előtte sem.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!