Connect with us

Hír

4 dolog, amit nem tudtál Myles Garrettről

Az sbnation.com oldal összeszedett 11 furcsa tényt az 1/1 legnagyobb várományosáról, Myles Garrettről. Most ezekből következzenek a legérdekesebbek.

 

A Texas A&M majdnem Garrett furcsa rajongása miatt kellett, hogy lemondjon a tehetséges játékosról, ugyanis Garrett annyira rajongott a dinoszauruszokért, hogy elgondolkozott azon, hogy az Ohio State-et választja, annak paleontológus programja miatt. Végül ugyan nem ezt a pályát választotta, de a rajongása örök. Öt kedvenc dinoszaurusza között például a Triceratops és a Velociraptor is helyet foglal. Még a saját stílusát is egy ősi lényhez hasonlította:

 

“A Deinonychus. Ez egy ragadozó. Gyors, dühös, a gyilkos ütést akarja bevinni és gyors a lábán. Szerintem ezekből mind jellemző rám is.”

 

Ráadásul olyan tervei is vannak, hogy visszamegy majd az egyetemre paleontológiát tanulni, de még akár mesterre is menne sőt, akár a Ph.D-t is elvégezné.

 

 

Azt már megszokhattuk, hogy nem minden nagydarab, izomagyú focista nélkülözi az érzelmes dolgokat. Garrett se ilyen. Odavan a költészetért és rendszeresen ír kisebb verseket. Egy nyilatkozatában elmondta, hogy ebben találja meg lelki békéjét.

 

Bár sokan Supermanhez hasonlítják, hatalmas ereje miatt, ő hisz benne, hogy Flash megtestesítője. „Errefelé Flashnak hívnak és ezt is preferálom. Ő a leggyorsabb ember a világon, de ő nem sebezhetetlen, mint Superman, ezért nagyobb nyomás helyezedik rá és ezt ő jól kezeli. Ez jobban hasonlít az életemhez.”

 

Törölte Instagram és Twitter fiókját is. „Nem szükséges dolgok ezek. Rengeteg a butaság van rajtuk.” Később, a drafthoz közeledve Twitter fiókját újranyitotta, de azóta is alig használja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!