Connect with us

Hír

A Chargers is opció lehet Shermannek

A legnépszerűbb három név egy esetleges Richard Sherman cserére a Patriots, Titans és a Saints. Szóba hozták már vele a Steelerst és a Packerst, illetve elég sokat írtak az Eaglesről is. A legújabb opció a Chargers lenne és van is benne ráció.

 

 

Arról, hogy a Patriots, Steelers és a Titans miért lenne jó opció, ebben a cikkben írtunk, magáról pedig a Sherman helyzetről itt. Shermanért a Seahawks korai körös picket és jó játékost szeretne, Sherman fizetése pedig a következő két évben 11 millió lenne. Az Eagles ki is esett rögtön a komolyan vehető csapatok közül, ugyanis 1,5 milliójuk van a sapka alatt, ehhez jönnek hozzá még a draftolt játékosok, Sherman könyvelési szempontból szinte lehetetlen vállalkozás. Főleg, hogy jövőre is pocsékul fognak állni majd a sapkával. Egyedül Jason Peters elcserélésével (ő lenne a jó játékos, akit adnának a Seahawksnak) jöhetne létre az üzlet, csak így szabadulna fel elég pénz, de erre azért nagyon kevés az esély. Bár egy 1/14+Peters még akkor se néz ki rosszul, ha Peters jövőre jó eséllyel visszavonul.

 

A Saint beleférhet anyagilag és adhat is akár egy 1/11-et Shermanért, hisz van egy 1/32-jük és addig kell varázsolniuk, míg Brees megvan. Ezért a pickért nevetve adná oda Shermant a Seahawks, legalábbis szakmailag és pénzügyi szempontból is nagyon megérné nekik. A Packersnek is belefér anyagilag, sőt ők állnak a legjobban a potenciális kérők közül, de a Green Bay nem az a cserélgetős fajta, meglepő lenne a dolog. Persze azt fontos leszögezni, hogy a Packers nevét leginkább a média dobta be, mert need a CB és szakmai szempontból megérné, szóval ezt úgy is kell kezelni.

 

A Packershöz hasonlóan a Chargerst se az insiderek hangoztatják, de ebben is van ráció. A Chargers DC Gus Bradley korábban a Seahawksnál töltötte be ugyanezt a pozíciót, Sherman érkezésével Jason Verrett átmehetne a slotba és egy elég komoly kis secondary alakulna ki (még hát Riversszel is most kellene nyerni). Az más kérdés, hogy Shermanért tuti nem adnak egy 1/7-et, legfeljebb akkor, ha minimum kapnak érte vissza egy második körös picket (tehát 1/7 – > Sherman + 2. kör), de valószínűbb egy második és egy esetleg jövő évi 3. kör. De ez is csak elmélet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!