Connect with us

Hír

A draftig adott határidőt a Patriots és a Raiders

A Saints érdeklődik Malcolm Butler iránt, a Raiders pedig Marshawn Lynch után. A probléma csak az, hogy a Patriots elég magas árat kér a cornerért, Lynch pedig a játékáért, így a Pats és a Raiders is húzott egy határvonalat: a draftig meg kell történnie a cserének.

 

 

A Patriotsnak nincs túl sok oka elcserélni Butlert. Alig 4 millió dollárt keres, top játékos, vele csak jobb lesz a védelem, jövőre pedig, ha eligazol, az azt követő évre úgy is kapnak utána egy harmadik körös kompenzációs picket. Egy 1/32 viszont elég jó ár érte (főleg, hogy ezt a picket a Saints pont a Patstől kapta Brandin Cooksért), vagy akár egy 2/10 némi apróval/játékossal, de a lényeg, hogy a Patriots nem siet sehová, viszont Butlerrel üzletelni csak a draftig van értelme. Ha a Saints akar valamit, most kell lépnie az ESPN-es Mike Reiss szerint.

 

Lynch helyzete már bonyolultabb, ugyanis ő csak púp a Seahawks hátán, ők mindenképp vagy elcserélik, vagy kivágják. A Raiderst persze érdekli a futó, de őket is csa a draftig, legalábbis ezt mondta a Raiders GM Reggie McKenzie. A probléma itt nem is a Seahawksszal van, ők már egy 7. körért is oda adnák jó eséllyel, hanem a futóval. Lynch 5 milliót szeretne legalább évente, a Raiders viszont csak hármat adna, itt akadtak el a tárgyalások.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!