Connect with us

Hír

A folytonosság a kulcs a jó támadófalhoz

Az Indianapolis Colts megtalálta a franchise irányítóját Andrew Luck személyében, akit az utóbbi időben rendre rommá vernek. Ez nem egy jó dolog, nagyon elférne a csapatnál egy jó támadófal. Vannak is fel-felvillanások, különösen a fal baloldala jó a Castonzo-Mewhort-Kelly trióval, erre lehet is építeni. A guard Jack Mewhort szerint meg is van bennük a potenciál, csak folytonosság és konzisztens teljesítmény kell, hogy top egység legyenek:

 

A folytonosság nagyon fontos  a támadófalban. Ez és a konzisztencia. Ha ez a kettő megvan, akkor hiszem, hogy nagyon jó támadófalat lehet összerakni. A fiataljaink remekül játszottak tavaly, most már egy évvel idősebbek, tehát még jobbak lehetnek. Megvan a tehetségünk, fejlődni akarunk és van is hová fejlődnünk

 

 

Abban igaza van Mewhortnak, hogy a támadófalnak nagyon jót tesz a folytonosság, az összeszokottság, de a tehetség kérdésében azért elég hízelgően nyilatkozott. A támadófal jobboldala ugyanis nagyon gyenge volt tavaly, az idén már másod és harmadéves játékosoknak (Joe Haeg, Denzelle Good, Le’Raven Clark) nagyon sokat kell fejlődniük ahhoz, hogy Andrew Luck nyugodtan dobálhasson.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!