Connect with us

Hír

A Patriotsé lesz a legjobb mérleg és a legkönnyebb sorsolás 2017-ben

A Football Outsiders szerint a Patriots 13-3-as szezonnal fog végezni (egyedül a Steelers (13-3) és a Seahawks (11-5) lesznek legalább 11 győzelemmel) és övék lesz a legkönnyebb sorsolás. A saját analízisük szerint ugyanis az AFC North és NFC West fényévekkel jobb, mint az AFC West és a NFC South. Hát…

 

 

Tavaly a Patriotsé volt a rájátszásba jutó csapatok közül a legkönnyebb sorsolás, hisz játszottak a Rams, 49ers, Browns trióval, kétszer az összeomlott Jetsszel és a Billsszel, a Bengalsszal – mind benne voltak a 10. legrosszabb mérleget elérő csapatban tavaly, ráadásul a Rams, 49ers, Browns, Jets négyes top6-os kategória. Ráadásul még a Steelers ellen is Big Ben nélkül játszottak, tehát elég könnyű út vezetett minden idők legnagyobb Super Bowl fordításához.

 

Ezzel szemben idén játszanak a Super Bowl döntős Falconsszal, a fekete ló Bucsszal, a mindig veszélyes Saints-Panthers duóval, a liga egyik legjobb védelmével rendelkező Chiefs-Broncos duóval, a tavaly félelmetes Raidersszel és idegenben a Steelersszel. Persze a két Jets és Bills elleni meccs azért enyhít a sorsoláson, illetve a csapatnak simán lehet ezzel a sorsolással is 13-3-as mérlege, de azért szemre erős túlzás ezt a legkönnyebbnek (még a saját mércéjük szerint is), pláne a tavalyinál könnyebbnek nevezni.

 

Egyébként a Football Outsiders 7-9-et jósol a Billsnek és 6-10-et a Dolphins-Jets duónak.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!