Connect with us

Hír

Allen Robinson: Megérdemlem az új szerződést

A Jaguars elkapó Allen Robinsonnak nincs szerencséje. Amikor 1400 yardot és 14 TD-t szerzett, még csak másodéves volt, így nem lehetett neki új szerződést adni. Most viszont, miután csak egy 883 yardos, 6 TD-s szezonra futotta, már lehetne neki új kontraktust ajánlani. Így értelemszerűen elég felemás a megítélése, legalábbis olyan téren, hogy most ér-e 15 millió dollárt évente, vagy esetleg csak 12-t, ami nyilván nem mindegy (Allen Hurns sem kapott volna évi 10 milliós szerződést a tavalyi 477 yard, 3 TD-s teljesítménye után). A Jaguars tehát kivár, a szerződése utolsó évében járó Robinson szerint viszont nem kellene nekik:

 

A legfrusztrálóbb része a tavalyi évnek az volt, hogy mint játékos, fejlődtem. Jobban futottam az útvonalakat, úgy gondolom, jobban el tudtam szakadni a védőktől – még ha ez az eredményeken nem is látszik. Egy nagy év áll előttem és szerintem megérdemeltem egy új szerződést.

 

 

Robinson a Jaguars második körös játékosa volt 2014-ben, második évére már Pro Bowler lett. Jelenleg 900 ezer dolláros fizetése van a 2017-es szezonra.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!