Connect with us

Hír

AP-ben még mindig megvan, ami kell

A Hall of Famer Jerome Bettis szerint a komoly sérülésből lábadozó, jelenleg szabadügynök Adrian Peterson még mindig képes top teljesítményre és akár 2-3 jó év is lehet benne:

 

“Az emberek a kor alapján határoznak meg egy futót, pedig igazából a labdacipelések száma a fontos. Ha elérted a 3000 carrie-t, akkor már aggódhatsz a hosszú távú terhelhetőség és produktivitás miatt, de Peterson még nem érte ezt el. Olyan 2600-2700 labdacipelése lehet, tehát van még benne két-három nagyon jó év. Persze ehhez kell az ideális csapat, hisz a mostani AP azért már nem a négy évvel ezelőtti játékos, de még mindig nagy hatással lehet a játékra.

 

 

Ha innen nézzük, akkor Bettisnek igaza van, ugyanis AP az utóbbi három szezonból kihagyott kettőt, így mindössze csak 2418 labdacipelése van karrierje során, tehát tényleg benne lehet az a 2-3 jó év. A Steelers legendája ezt vélhetően arra alapozza, hogy neki sikerült Pro Bowlba jutnia 32 évesen, 3119 carrie után, amikor is 250 futásból 941 yardot és 13 TD-t szerzett. Viszont neki soha nem voltak olyan súlyos sérülései, mint Petersonnak.

 

Petersont legutóbb a Patriots-cal hozták szóba.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!