Connect with us

Hír

Arians: vezéreket kerestünk a csapatba

Az Arizona Cardinals a távozók listájára pillantva talán az egyik legpechesebb csapat a szabadügynök piacot követően. Több kezdőjátékos is távozott, az érkezők listája viszont igen szűkös. Bruce Arains szerint azonban ez nem csak azért van, mert a salary cap rendszere miatt nem tud “ereszd el a hajam”-ba átmenni a csapat.

 

 

A Cardinals munkásságáról már írtunk korábban, ahogy arról is, hogy Bruce Arians elégedetlen a fiatal játékosok hozzáállásával,amit a Bills elleni 3. fordulós vereség után nyilatkozott. Hogy ez mennyire igaz, az az érkezőkre pillantva sejthető, hiszen csupa, néhol már bőven túlkoros játékos öltheti fel a Cardinals mezét szeptembertől. Az öreg mester így kommentálta a történéseket az ESPN-nek:

 

„Szerettünk volna vezéralakokat a csapatba hozni, akiknek van már tapasztalata profiként, és akik éretten is állnak hozzá a focihoz. A fiataloknak az a mentségük, hogy még nem volt alkalmuk tapasztalatot szerezni, na ez az, amit ki kell irtani a fejükből. A mai srácok el vannak kényeztetve, amit már az egyetemi képzésük során kialakul, erre meg csak rátesz egy lapáttal, ha az első körben választod ki őket. Aztán amikor szembesülnek azzal, hogy az NFL-ben nem kolbászból van a kerítés, és vannak riválisaik a posztjukon, akkor simán leblokkolnak. Minden játékosomnak elmondom, hogy engem nem érdekel, hogy hányadik körben hozta őket ide Steve (Steve Keim, a Cards GM-e, a szerk.), vagy hogy mekkora májerek voltak az egyetemen, ha nem teljesíti azt, amit elvárok tőle, akkor szépen leül a kispadra, általában abból tanulni szoktak.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!