Connect with us

Hír

Bears és 49ers hátratrade a legvalószínűbb a drafton

A draftok egyik legizgalmasabb részei a különböző csapatok közti cserék. Azt már tavaly láthattuk, hogy a Browns például nem fél hátramozogni a több pick reményében, tavaly a 2. pickről egészen a 15-ig mentek vissza két cserét követően, és idén sem restek lemondani az 1/1-ről egy jó ajánlat esetén. Hasonlóan járna el a 2. és 3. picket birtokló 49ers és Bears is.

 

 

Arról már írtunk, hogy a 49ers árulja az 1/2-t, a legfrissebb pletykák szerint azonban a Chicago Bears is hajlandó lenne feláldozni a 3. választási jogot a több pick reményében. Mindkét csapatnak több hiányposztja van, ráadásul a pass rusher és a cornerback mindkettejüknél orvosolandó probléma lenne. Mivel nagyon mély a class mindkét poszton, ezért akár hátrébb is találhatnak maguknak olyan játékost, aki első naptól fogva a kezdőben találhatja magát, és erősítené a védelmet. A kérdés már csak az, hogy ki akarna feljönni?

 

Ez részben a Brownson múlik, akik hezitálnak Myles Garrett és Mitchell Trubisky között, állítólag. Ha Garrettet választják, akkor a sokak által legjobbnak ítélt irányító Trubisky bent marad, és nem zárható ki a 49ers, a bears és a Jets részéről sem egy irányító húzás, noha nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv. Így aki a legjobb QB-t akarja, az feljöhet érte. Ha viszont a Browns irányítót húz, akkor lecsúszik az idei draft legjobbnak tartott játékosa, akiért több csapat is sorban állhat – köztük az a két csapat is, akik a hátratrade-en gondolkodnak. Zárójelben megemlítendő a New York jets, akiknek szintén égető szükségük lenne több draftcetlire, mivel a fél keretüket kiárusították a tavasz folyamán.

 

Konkrét csapatokkal példálózni nehéz, akik reális eséllyel felmozoghatnak akármelyik fent említett játékosért, valószínűleg hoppon marad John Lynch és Ryan Pace is a szándékukat illetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!