About the author

8 Comments

 1. 1

  Sestertius

  Köszi a cikket!!
  Én mondjuk annyira nem érzek együtt a barnákkal :)

 2. 2

  Arnold Patsenegger

  Csak nehogy a Raiders is úgy járjon mint anno a Browns….

 3. 3

  Kopi3.14

  A helyzet annyiban különbözik, hogy a város lakossága akarja a csapatot, a csapat akarta volna a várost, a városvezetés nem akarta a csapatot.

 4. 4

  Andras Daroczy

  Nagyon jó volt a cikk, és a film is nagyon jó volt, megéri megnézni.

 5. 5

  Arnold Patsenegger

  A lényegen nem változtat mennek és kèsz a szurkolók meg csalódottak és idegesek… ez biztosan kihat majd a hangulatra is. De majd meglátjuk.

 6. 6

  Jarred

  Igen, egy Ravens szurkoló nyilván máshogy ítéli meg ezt a történetet, hiszen számára ez a franchise kezdete, és nem a vége.
  Én nem tudtam eldönteni, hogy sajnáljam-e őket, vagy sem. Az ahogyan a csapat elment nagyon csúnya volt. Modell akarva sem tudott volna rosszabb időpontot találni a költözés bejelentésére, és valahol érthető a szurkolók csalódottsága. Ugyanakkor azt a mértékű gyűlöletet, amit Modell kapott azt szerintem nem érdemelte meg. A szurkolók is túlzásba estek, és emiatt én egyik fél oldalára sem tudnék jó szívvel odaállni.

 7. 7

  Jarred

  A Raiders már egyszer túlélte, hogy elhagyták Oaklandet. Sőt, 2 évvel a költözés után Super Bowlt is nyertek. Igaz Al Davis karaktere nagyon sokat számított, és ez most nem lesz velük. Majd kiderül, mindenesetre én nagyon meglepődnék, ha úgy járnának, mint a Browns.

 8. 8

  ktms

  Érdekes, olvasmányos írás. Köszönet és gratula szerzőnek!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team