Connect with us

Hír

Bosa tovább különcködik

Joey Bosa zseniális újonc szezon van túl, a korábbi 1/3-as az év újonca lett úgy, hogy a szezon első négy meccset kihagyta. Igaz, azt azért, mert nem volt megelégedve az elé rakott fix összegű szerződés feltételeivel, így nem jelent meg az edzéseken. Most már nincs szerződés-vita, viszont megint nem jelent meg az önkéntes edzéseken:

 

“Az ideális az, ha mindenki itt van, hisz csapat vagyunk. Persze beszéltem Bosával, aki inkább valahol máshol a saját edzőivel edz, de azért szeretném, ha az nem lenne mindig így. Most viszont azokra fókuszálok, akik itt vannak és próbálják felépíteni a csapatot” – mondta az Anthony Lynn mester.

 

 

Bosa 41 tackle-t, 10,5 sacket és egy fumble-t jegyzett 12 meccs alatt, egyszerűen zseniálisan játszott, de nem ezt várnák tőle a csapattól. Az önkéntes edzések persze nem kötelezőek, egy-egy sztár néha megengedi magának, hogy ilyen-olyan okokból kihagyja (vagy épp az edzők döntenek úgy, hogy inkább pihenjenek), de egy másodéves játékostól ez nagyon merész. Bár még korai kijelenteni, de egyelőre meglepő lenne, ha Bosa újonc szerződésének lejárta után nagyon ragaszkodnának egymáshoz a felek.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!