Connect with us

Hír

Brees meg van lepve, hogy Daniel nem lett kezdő sehol

 

Chase Daniel visszatér első csapatához és újra Drew Brees mögött lehet backup quarterback. Ahogy nemrég írtuk, Daniel annak reményében tér vissza, hogy Brees előbb vonul nyugdíjba és kaphatja meg a kezdő pozíciót, mint az Eaglesben vagy előtte a Chiefsben.

 

 

Daniel egy igazi backup QB, aki ha kell, beállva nem olvad le teljesen, de sehol nem volt elég jó, hogy elsőszámú jelölt legyen. Ez pedig Drew Brees számára elég meglepő. 4 évig dolgoztak együtt és Breesnek meglehetősen jó véleménye van játékostársáról. „Eléggé meglep, hogy nem lett kezdő. Amikor először meglátod Dainelt, nem nyűgőz le a fizikai felépítése, meglehetősen alacsony, nem tűnik egy NFL irányítónak, de mégis megvan benne az, ami kell. Ezt nem lehet mérni és sok idő, mire észreveszed.” – nyilatkozta Brees.

 

Ezek ellenére meglepne a dolog, ha szeretné, hogy utolsó éveiben Daniel ott legyeskedjen a kezdő irányító poszt körül. Mindketten jól tudják, hogy Daniel sorsa, hogy várja, amíg elődje visszavonul, és végre talán eljöhet az esély az ő számára is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!