Connect with us

Hír

Carlos Hyde-nak bizonyítania kell a túléléshez

Új időszámítás kezdődik San Franciscoban, ahol mindenki tiszta lappal indul – az is, aki eddig csak a csere cseréje volt, és az is, aki a csapat egyik húzóembere. Így Carlos Hyde sem kivétel, akinek iparkodnia kell, ha meg akar ragadni a csapatban, hiszen jövőre szabadügynök lesz. John Lynch, a csapat új general managere nyilatkozott a helyzetéről.

 

 

„Tudom milyen érzés, amikor egy teljes stábcserén esik át a csapat ahol játszol. Talán furcsa lehet első hallásra, de egy játékosnak ez lehet az egyik legjobb dolog a ligában, hiszen vagy egy nélkülözött játékos ezzel tiszta lappal kezdhet, vagy a többieket ösztönzi, hogy hiába ők voltak eddig a királyok, nekik is be kell állniuk a sorba. Remélem, az összes játékosunk hasonlóképpen gondolkodik, beleértve Carlost is. Tudjuk, hogy egy remek játékos, és bízunk benne, hogy feküdni fognak számára a támadósorbeli változások, ugyanakkor gondolnunk kell arra is, ha netán nem sikerülne alkalmazkodnia az új sémához.”

 

Kyle Shanahan érkeztével Kaliforniában is a ‘zone blocking’ séma lesz jellemző a támadósorban, ahová kérdésesnek tartják Hyde képességeit. Mint ahogy az sem segíti a helyzetét, hogy az utóbbi két évben 12 meccset is kihagyott sérülés miatt, így hiába teljesít jól, ha csak ritkán van erre lehetősége, akkor le fognak róla mondani. Egyelőre viszont megkapja a bizalmat Shanahantől, de nem lenne meglepő, ha kapna egy riválist a draftról, és sokan Leonard Fournette-ről kezdtek el pusmogni a háttérben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!