Connect with us

Hír

Chris Harris szerint a Denver védelme jobb lehet, mint Wade Phillips alatt

Mindannyian emlékszünk arra, hogy a Denver Broncos védelme két éve, hogy küzdötte le a támadóegység gyengeségeit és az ellenfeleket, majd hódította el a Super Bowlt. Azt a defense-t Wade Phillips rakta össze és sokan úgy gondolják, hogy távozásával tovább folytatódhat a hanyatlás. Chris Harris a csapat All-Pro cornere azonban pont ellentétes nézeteket vall.

 

 

„Mi szeretjük őt.” – kezdte nyilatkozatát Joe Woods-ra utalva, aki eddig a defensive backek, többek közt Harris edzője is volt. „Ő ismeri az erősségeink, az pedig egy jó dolog, hogy egy olyan emberrel dolgozhatunk, aki tudja hogyan játszasson minket. Nem hiába lépett előre, szerintem ő a tökéletes nekünk. Wade vezetésével jók voltunk, de most még egy szintet léphetünk.”

A nyilatkozat udvarias része után rátért saját szerepére is. „Remélem többet blitzelek a jövőben. Remélem több sacket tudok gyűjteni, mint ahogy az első négy évemben tettem. Nagyon aktív tudtam lenni a futás ellen és az irányító siettetésében is. Aktív akarok lenni, meg akarok mindent mutatni, amit tudok.” Harris az utolsó évében főleg coverage feladatokat látott el, igaz azokat a legmagasabb szinten. A játéka már így is a top3 cornerback közé emelte őt, de ezt hosszú távon szeretné fenntartani.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!