Connect with us

Hír

Crowder: a Redskins offense továbbra is hasítani fog

Annak ellenére, hogy DeSean Jackson és Pierre Garcon elment, amivel 135 elkapást, 2046 yardot és 7 TD-t veszített az offense, Jamison Crowder még mindig hisz a támadókban. Ennek elsődleges oka, hogy Kirk Cousins maradt a helyének, érkezett a Brownsnál elég jól játszó Terrelle Pryor, illetve kis szerencsével végre a tavalyi első körös Josh Doctson is játékra fogható lesz:

 

Még mindig nagyon robbanékonyak lehetünk. Pryor remek számokat hozott Clevelandben, Doctsontól pedig mindenki nagyon sokat vár. Ráadásul ott vannak a tight endek is, Jordan Reed és Vernon Davis. Jobbak is lehetünk, mint tavaly.

 

 

Hogy ez így lesz-e, még a jövő zenéje, a potenciál minden esetre megvan a csapatban. Főleg, hogy Crowder nagyon szerényen kihagyta magát a felsorolásból, ugyanis a 67 elkapása, 847 yardja és 7 TD-je önmagáért beszél, slot elkapóként sem sokban maradt el a Garcon-Jackson duótól, sőt! Jelenleg a liga egyik legjobbja a posztján a még mindössze harmadéves elkapó, 2017-ben könnyen a csapata legjobbja lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!