Connect with us

Hír

Cutler nem volt jó csapattárs

A korábbi NFL safety Antrel Rolle egy évig volt Jay Cutler csapattársa, és nem nyűgözte le túlságosan az irányító. Szerinte Cutler nem volt vezér, sokkal inkább részt kellett volna vennie a csapat életében:

 

Őszintén úgy érzem, ha Jay több időt tölt a csapattal, az elkapóival, akkor jobb eredményei lettek volna a pályán. Jobban be kellett volna magát vonnia a csapat életébe, kapcsolatot teremteni az emberekkel. Nem csak a támadókkal, védőkkel, speciális egység játékosaival, hanem mindenkivel.

 

 

 

Cutlert idén vágta ki a Bears, a szabadügynök irányító után pedig nem kapkodnak a csapatok. A Bearsnél kapott 18 millió dolláros átlagfizetésről nem is álmodhat, valószínűleg a legjobb ajánlata sem lesz több 6-7 milliónál, ami ösztönzőkkel együtt esetleg megduplázódhat. Az ESPN szerint emiatt erősen gondolkodik a visszavonuláson, ami érthető is lenne, már csak azért is, hogy pár millióért minek kockáztassa a testi épségét, amikor karrierje során több mint 100 millió dollárt keresett. Bár egy houstoni állásért cserébe azért be lehetne vállalni a dolgot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!