Connect with us

Hír

Dan Williamstől elköszönt a Raiders

Kisebb meglepetésre a Raiders elküldte a 29 éves defensive tackle Dan Williamst. Ezzel 4,5 millió dollárt spórolt a csapat, viszont a tavalyi szezonban legjobb teljesítményt nyújtó védőfalemberüket így elveszítették.

 

 

Dan Williams a Cardinals első körös pickje volt 2010-ben. Nem egy korszakos zseni, pass rushban például nem jó, de a futást remekül öli, 4-3-as és 3-4-es védelemben is megállja a helyét. 2015-ben igazolt a Raidershez, ahol első évében elképesztően jól játszott, tavaly viszont karrierje egyik talál leggyengébb évét zárta, a pályán is kevesebbet volt fent, így védhető, hogy elküldték. Főleg, hogy a pénz kellene Mack – Carr – Gabe Jackson trióra.

 

Viszont így nagyon lyukas lett a védőfal közepe még akkor is, ha Mario Edwards visszatér. Jihad Ward borzalmas volt újoncként, a negyedik szezonját kezdő Denico Autry szintén, rajtuk kívül pedig csak az újonc Darius Latham és a szintén negyedik szezonját taposó Justin Ellis lépett pályára legalább 300 snapen. Egyikük sem kezdő kaliber tavalyi teljesítményük alapján, nem lenne meglepő, ha az első kört DT-re áldozná a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!