Connect with us

Hír

DMC örülne, ha a Pats leigazolná a testvérét

A Titans nemrég kivágta a corner Jason McCourtyt, a Patriots elit safetyjéne, Devin McCourtynak az ikertestvérét. A két játékos nyilván remek kapcsolatot ápol egymással, és Devin nagyon örülne neki, ha egy csapatban játszhatnának:

 

Nagyon izgatott vagyok miatta. Mindenki azt mondja, hogy ide fog  vagy ide kell igazolnia, de ezt soha nem lehet tudni. Mindenesetre remélem, hogy érdeklődünk iránta.”

 

 

Hogy Jason érkezik-e, az természetesen csak Bill Belichicken múlik. DMC elmondta, hogy meg sem próbálta jelezni a főnök felé, hogy a testvére szabadon igazolható, mert bár néha BB ugyan kikéri a véleményét a játékkal kapcsolatban, az igazolások esetében már nem.

 

Jason McCourtyt a 2009-es draft 6. körében választotta ki magának a Titans, 2011-től számított kezdőjátékosnak a csapatban. Az, hogy a Titans passz elleni védekezése a liga végében tartozik, az McCourty játékának is köszönhető volt többek között. Az utóbbi években visszaesett a teljesítménye, ráadásul 16 meccset kihagyott sérülés miatt, így a menesztése mellett döntött a vezetőség. Elküldésével 7 millió dollár szabadult fel a capben. DMC-t pedig a Patriots választotta ki a 2010-es draft első körében, bár eredeti pozíciója neki is corner volt. Azóta a csapatot erősíti, kétszeres Super Bowl győztes és háromszoros második csapatos All Pro.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!