Connect with us

Hír

Eladó az 1/2

 

John Lynch, a San Francisco 49ers újdonsült general managere el fogja adni az 1/2-es draftcetlit, amennyiben megfelelő ajánlatot kap érte. Lynch állítólag beszélt is már csapatokkal az ügy kapcsán.

 

“Nyitottak vagyunk az üzletre. Mindent meghallgatunk. Mindig is mondtam, hogy nem szereted, hogy 2-14-gyel végeztél, de a második draftcetlit annál inkább. Ez a vezető ülésbe helyez minket sok rendelkezésre álló lehetőséggel és mi mindegyiket meg fogjuk vizsgálni.”

 

 

Lynchnek állítólag van egy általános elképzelése, milyen csomagot kaphatnak az 1/2-ért. Tavaly az Eagles két első, egy második és egy harmadik kört adott a Brownsnak azért, hogy 6 helyet felmozoghasson a második helyre.

 

Logikus is lenne egyébként a 49ers részéről hátracserélni, hiszen rengeteg lyuk van a csapat keretében és nincs kimondott második legjobb játékos a drafton, aki kihagyhatatlan lenne. Potenciális cserepartner lehet például a Panthers, akik nagyon szeretik Leonard Fournette-et és Solomon Thomast is és mindkettő ki fog menni valószínűleg, míg ők a 8. választási joggal következnének. Persze az egész üzletelés mehet a kukába, ha a Browns mégsem Myles Garrettet választja ki 1/1-re, hanem Mitchell Trubiskyt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!