Connect with us

Hír

ÉLŐ draft podcast – várjuk a kérdéseiteket

A tavalyihoz hasonlóan idén is lesz ÉLŐ draft podcastünk csütörtök éjjel, ahol folyamatosan követjük a 2017-es NFL Draft eseményeit, felvezetjük, majd értékeljük a választásokat is. A draft maga hajnali kettőkor kezdődik, de mi már FÉL EGYKOR elkezdjük a felvezetést, hogy még véletlenül se aludjatok be, ráadásul élvezhessétek érces hangunkat, amikor érdekesebbnél érdekesebb témákról beszélünk.

 

 

Operatíven úgy fog kinézni a dolog, hogy Mixlr-en lesz az adás, a feedet pedig beágyazzuk az oldalra egy külön cikkbe. Tavalyi tapasztalatok alapján ez csúszik majd 15-20 másodpercet, így azt javasoljuk, hogy nyissátok meg a Mixlr linket majd, ahol csúszás nélkül hallgathatjátok az adást, a kommenteket viszont itt az oldalon fogjuk majd csak olvasni, így ha szeretnétek, hogy lássuk azokat és reagáljunk is rájuk, akkor mindenképp majd a kommentmezőbe írjatok. De ezt majd elmondjuk adásban és az erre kijelölt cikkben is leírjuk, csak egy kis heads up volt előre.

 

Mi is elég sok topikkal készülünk, de várjuk a Ti kérdéseiteket is a felvezető másfél órájába, hiszen mégiscsak Nektek készül az adás elsősorban, ezeket egészen csütörtök estig várjuk itt lent a kommentek közt, igyekszünk majd mindenre válaszolni!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!