Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 5.0

Már csak kereken 3 hét van a 2017-es NFL Draftig, amire rengeteg prospect-ismertetővel, az első ingyenes online magazinunkkal és élő podcasttel is készülünk. A mock draftok sem maradnak ki természetesen, most épp egy két körössel jelentkezünk.

 

 

A félreértések elkerülése végett ebben a mockban nem olyan húzások szerepelnek, amiket én meglépnék, hanem hogy szerintem a csapatok mit fognak csinálni.

 

browns 1/1 Cleveland Browns
 Myles Garrett
 EDGE, Texas A&M

 

Továbbra sem kérdés, hogy Myles Garrett a legjobb játékos az idei classban. A Browns pedig őt fogja kihúzni, hacsak nem kapnak valami vissautasíthatatlan ajánlatot.

 

49ers 1/2 San Francisco 49ers
 Solomon Thomas
 EDGE, Stanford

 

John Lynch tesztelte a 49erst, hogy mennyire tudnak titkot tartani, mielőtt őt kinevezték, így könnyen lehet, hogy meglep majd minket például egy irányítóval, de addig is Solomon Thomas tűnik a befutónak, aki elsősorban egy remek futás elleni edge rusher. A 9ersnél Fostert és Fournette-et szeretik leginkább, számukra egy hátratrade lenne a legjobb megoldás, de ehhez persze partnert kell találni.

 

bears 1/3 Chicago Bears
 Jamal Adams
 S, LSU

 

A Bearsnél sem gondolom, hogy irányítót fognak itt húzni, sokkal jobban megéri egy blue chip játékost kiválasztani és javítani a secondaryn. Adams nálam a második legjobb játékos a classban, egy igazi all-round safety, a probléma csak az, hogy a safety nem annyira impact pozíció, hogy ilyen magas picket áldozzanak rá.

 

jaguars 1/4 Jacksonville Jaguars
 Leonard Fournette
 RB, LSU

 

Én nem vagyok oda Fournette-ért annyira, mint sok elemző, de egyébként a Jaguars meglepően sokszor van a mainstream média álláspontján. Emellett próbálják megmenteni saját karrierjüket a csapat vezetői és nem akarják beismerni Bortles befuccsolását, így neki szeretnének segítséget hozni a draftról, a futószörny pedig levehet egy kis terhet a QB-ról.

 

titans 1/5 Tennessee Titans
 Marshon Lattimore
 CB, Ohio State

 

Ha Lattimore bent lesz még, akkor elég jó esély van rá, hogy őt húzza a Titans, hiszen elég nagy lyuk tátong a CB poszton a csapatnál, az Ohio State kiválósága pedig simán elmegy BPA-nak is.

 

Jets 1/6 New York Jets
 OJ Howard
 TE, Alabama

 

Az első igazán meglepő húzás ez talán, a Jets viszont szokott érdekességeket csinálni. Howard egy nagyon biztos pick és szerintem az egyik legjobb játékos idén, nem nagyon találunk negatívumot a játékában. A top10 szerintem egyáltalán nem magas a számára.

 

chargers 1/7 Los Angeles Chargers
 Malik Hooker
 S, Ohio State

 

Match made in heaven, rohanhat a pulpitusra a Chargers, hiszen pont egy ilyen játékos kell nekik a védelmük hátsó részébe, aki elképesztő range-dzsel rendelkezik, minden labdára odaér, coverage-ben tényleg elit tehetség.

 

Panthers 1/8 Carolina Panthers
 Derek Barnett
 EDGE, Tennessee

 

A Panthersről azt pusmogják, hogy fel szeretnének trade-elni Solomon Thomasért vagy Leonard Fournette-ért, így ha operáltam volna cserékkel, a 49ersszel össze is boronáltam volna őket, hiszen az SF-nek jól jönnek a plusz pickek és nincs is kihagyhatatlan 1/2-es választás azért. Így viszont a Panthersnek marad a következő pass rusher, a rendkívül produktív, de atletikai hiányosságai miatt kérdőjeles NFL-jövővel rendelkező Barnett.

 

Bengals 1/9 Cincinnati Bengals
 Reuben Foster
 LB, Alabama

 

Ugyan leigazolták Mintert, de nem gondolom őt egy túl jó megoldásnak. Foster top tehetség, szerintem nem fog sokat csúszni a Combine-os “balhéja” után, nem gondolom ezt egy nagy red flagnek. Nagy erősítés egy gyenge pontra a csapatban, a legjobb elérhető játékosok egyike.

 

Bills 1/10 Buffalo Bills
 Mike Williams
 WR, Clemson

 

A Bills támadósorába kell még fegyver, Watkins egyedül nem megoldás a passzjátékra. Williams pedig egy fizikális, nagy elkapási sugarú célpontot jelent majd Taylornak.

 

saints 1/11 New Orleans Saints
 Taco Charlton
 EDGE, Michigan

 

A Saints elég jó helyzetben van, 3 pickjük is van a top45ben, így rendesen megerősíthetik a védelmüket. Kezdik ezt egy kiváló pass rusherrel.

 

browns 1/12 Cleveland Browns
 Mitchell Trubisky
 QB, North Carolina

 

A Brownsnak ez így tökéletes, ők viszik ki az első irányítót, Hue Jacksonék pedig állítólak Trubiskyt szeretik a legjobban. Az “adjunk Kesslernek még egy esélyt” dolgot elég közepes megoldásnak tartom, minimum vetélytársnak kell hozni mellé valakit.

 

Cardinals 1/13 Arizona Cardinals
 Corey Davis
 WR, Western Michigan

 

Erősíthetik a védelmüket vagy Palmer utódját is kihúzhatják, de most inkább Fitzgerald örökösére esik a választás. Davis egy kiváló route runner, aki egyből hasznos tagja lehet az offense-nek.

 

eagles 1/14 Philadelphia Eagles
 Gareon Conley
 CB, Ohio State

 

Conley kicsit megbújt csapattársa, Lattimore mögött, de egyértelmű első körös prospect, egy jó fizikális corner, az Eaglesnél pedig szeretik az ilyeneket.

 

Colts 1/15 Indianapolis Colts
 Forrest Lamp
 OT/OG, Western Kentucky

 

A Coltsnál továbbra is prioritásnak kell lennie a támadófal összetákolásának, erre a legjobb opciójuk pedig Lamp, aki nagyon jó tackle volt egyetemen, de rövid karjai miatt sokan csak guardként tekintenek rá. Szerintem egy esélyt megérdemel a szélen is, de majd a Coltsnál eldöntik.

 

ravens 1/16 Baltimore Ravens
 Charles Harris
 EDGE, Missouri

 

Suggs öregszik, Dumervil már nem a csapat tagja (és ha vissza is igazolnák, akkor is kéne pass rusher), Harris pedig jól illik 3-4 OLB szerepkörbe (is).

 

Redskins 1/17 Washington Redskins
 Jonathan Allen
 DT, Alabama

 

Eddig csúszik a januárban még akár 1/1 esélyes védőfalember, akinek hátsérülése aggasztja a csapatokat rövid- és hosszútávon is. Ha nem lesz ezzel problémája, akkor ő lehet az idei draft legnagyobb stealje.

 

titans 1/18 Tennessee Titans
 John Ross
 WR, Washington

 

A Titans reménykedhet, hogy nem kell felcserélniük Rossért (vagy Davis vagy Williams, ha csúszna), hiszen fontos lenne célpontot hozni Mariotának, erre a két első körös pick egyike tökéletes is lehet. A valaha volt leggyorsabb futballjátékos pedig megnyithatja a pályát a harmadéves irányító számára.

 

buccaneers 1/19 Tampa Bay Buccaneers
 Christian McCaffrey
 RB, Stanford

 

Egyre jobban szeretjük McCaffrey-t, engem személy szerint már kifejezetten meglepne, ha nem lenne első körös játékos. Egyébként csak elkapóként is második napos tehetség lehetne, de emellé futóként is kiváló. Egyedüli probléma a kis termete.

 

Broncos 1/20 Denver Broncos
 Garrett Bolles
 OT, Utah

 

Rendkívül atletikus tackle Bolles, a Broncosnak pedig fontos a támadófalat erősíteni, ez nyilván nem kérdés.

 

lions 1/21 Detroit Lions
 Haason Reddick
 LB, Temple

 

Nem lepne meg, ha Reddick hamarabb kimenne, de a Lions legkésőbb lecsap rá. Egyetemen főleg pass rusher volt, a felnőttek közt inkább off-ball LB lesz, ebből kifolyólag blitzeknél halálos fegyver, de a játék többi elemében is bőven használható játékos.

 

dolphins 1/22 Miami Dolphins
 David Njoku
 TE, Miami

 

Ugyan trade-eltek Julius Thomasért, szerintem nem látják benne a hosszú távú megoldást, Njoku pedig remek értéket képvisel már itt, még ha nem is a legnagyobb hiányposztra érkezne.

 

giants 1/23 New York Giants
 Ryan Ramczyk
 OT, Wisconsin

 

Támadófal, támadófal, támadófal, továbbra sincs jobb ötletem a Giants számára.

 

raiders 1/24 Oakland Raiders
 Zach Cunningham
 LB, Vanderbilt

 

Egy kiváló playmaker kell a Raiders védelmének középső vonalába, a Vanderbilt linebackere pedig tökéletesen láthatja el ezt a szerepet. Rengeteg negatív yardos szerelése volt az egyetemen és emellett elég atletikus ahhoz, hogy emberezésben is felvegye a versenyt futókkal és tight endekkel.

 

Texans 1/25 Houston Texans
 Pat Mahomes
 QB, Texas Tech

 

Romóról már letehetnek, Mahomes pedig nagy potenciállal rendelkezik, hatalmas karja van, 80 yardot simán hajít a labdával. Igazi gunslinger, aki nagyon bízik magában, nekem kifejezetten tetszik a srác.

 

Seahawks 1/26 Seattle Seahawks
 Kevin King
 CB, Washington

 

Reachnek tűnhet, de King nagyon illene a Hawksba. Rendkívül fizikális játékos, elképesztően jó méretekkel. Ráadásul nem engedett TD-t 2016-ban és az utóbbi 28 meccsen is csupán egyet. A második kör végén nem lesz már elérhető, szerintem a Hawksnak egy hátratrade lenne az ideális.

 

Chiefs 1/27 Kansas City Chiefs
 DeShaun Watson
 QB, Clemson

 

Andy Reid nagyon jó munkát végez mobilis irányítókkal, szerintem ez lenne a legjobb hely Watsonnak, még ha elég alacsonyan is van az első kör vége felé. A Chiefsnek is kell egy plusz lendület, Alex Smith pont annyira elég, hogy minden évben bejussanak a PO-ba, de sose jussanak ott messze. Watson pedig a rájátszásban brillírozna mentalitásának köszönhetően.

 

cowboys 1/28 Dallas Cowboys
 Jabrill Peppers
 S/LB, Michigan

 

A Cowboysnak elsősorban egy playmaker kell a védelmébe, Peppers pedig lehet egy svájci bicska, akit helyzettől függően más és más poszton játszatják, ezáltal még nagyobb pluszt adhatna a védelemnek.

 

Packers 1/29 Green Bay Packers
 Quincy Wilson
 CB, Florida

 

A Packershöz továbbra is a cornerback a legkézenfekvőbb pick, most épp Wilson a legjobb a boardon.

 

Steelers 1/30 Pittsburgh Steelers
 Takkarist McKinley
 EDGE, UCLA

 

Ilyen pick is volt már korábbi mockokban – ha jól emlékszem -, nem is véletlenül. Harrison már nem bírja sokáig, a túloldalt pedig csak néha-néha láthatunk felvillanásokat Dupree-től, így továbbra is kell erősítés a pass rushra, még ha az utóbbi 5 évben kétszer is ide húztak az első körben.

 

Falcons 1/31 Atlanta Falcons
 Taylor Moton
 OG, Western Michigan

 

Első gondolat a védőfal lenne természetesen, de nem éreztem senkit sem túl jó értéken, habár azt tavaly is láthattuk, hogy az én boardom és a Falconsné nem mindig egyezik meg. Chester visszavonult és egyébként sem volt túl jó játékos, egy jó kis guarddal pedig teljesen összeállna a támadófal.

 

saints 1/32 New Orleans Saints
 Tre'Davious White
 CB, LSU

 

Ahogy írtam, a Saints remek helyzetben van, a három magas cetlijével akár három helyen is erősíthetik a védelmüket. A pass rush után most egy cornerback a soros.

 

2/1 Cleveland Browns: Obi Melifonwu, S, Connecticut

2/2 San Francisco 49ers: DeShone Kizer, QB, Notre Dame

2/3 Jacksonville Jaguars: Evan Engram, TE, Ole Miss

2/4 Chicago Bears: Marlon Humphrey, CB, Alabama

2/5 Los Angeles Rams: Cordrea Tankersley, CB, Clemson

2/6 Los Angeles Chargers: Zay Jones, WR, East Carolina

2/7 New York Jets: Dalvin Cook, RB, FSU

2/8 Carolina Panthers: Cam Robinson, OT, Alabama

2/9 Cincinnati Bengals: Dan Feeney, OG, Wisconsin

2/10 New Orleans Saints: Jarrad Davis, LB, Florida

2/11 Philadelphia Eagles: Joe Mixon, RB, Oklahoma

2/12 Buffalo Bills: TJ Watt, OLB, Wisconsin

2/13 Arizona Cardinals: Budda Baker, S, Washington

2/14 Indianapolis Colts: Jordan Willis, EDGE, Kansas State

2/15 Baltimore Ravens: Sidney Jones, CB, Washington

2/16 Minnesota Vikings: Malik McDowell, DT, Michigan State

2/17 Washington Redskins: Fabian Moreau, CB, UCLA

2/18 Tampa Bay Buccaneers: Chris Wormley, DT, Michigan

2/19 Denver Broncos: Caleb Brantley, DT, Florida

2/20 Cleveland Browns: Chidobe Awuzie, CB, Colorado

2/21 Detroit Lions: Tyus Bowser, EDGE, Houston

2/22 Miami Dolphins: Raekwon McMillan, LB, Ohio State

2/23 New York Giants: Montravious Adams, DT, Auburn

2/24 Oakland Raiders: Adoree Jackson, CB, USC

2/25 Houston Texans: Gerald Everett, TE, South Alabama

2/26 Seattle Seahawks: Dion Dawkins, OG, Temple

2/27 Kanas City Chiefs: Tim Williams, OLB, Alabama

2/28 Dallas Cowboys: Jalen Tabor, CB, Florida

2/29 Green Bay Packers: Alvin Kamara, RB, Tennessee

2/30 Pittsburgh Steelers: Tanoh Kpassagnon, DT, Villanova

2/31 Atlanta Falcons: Tarell Basham, EDGE, Ohio

2/32 Carolina Panthers: Desmond King, CB/S, Iowa

 

 

50 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
50 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sandman91
Sandman91
2017-04-06 11:36

Remélem a 49ers elmozog 1/2-ről, mert így később is húzhatnának olyan játékost akit tényleg akar a front office, és még plusz picket is kapnának érte, amit írtál Panthers trade az tényleg jó lenne, vagy ha esetleg a Browns mégsem Garrett mellett döntene az lenne a legjobb! :D
Egyébként vannak itt érdekes húzások, pl. a Jets miért vinne 1/6-on tigth end-t , mondjuk amilyen összevissza draftokat bírnak azok összehozni….. elég csak a tavalyi draft class-t megnézni, de akkor sem értem, a TE poszt nem épp klasszikus első körös, főleg nem top10-es választás, akármennyire nagyon érti a dolgát, szerintem van a Jets-nek sokkal nagyobb baja minthogy egy 6. picket egy TE-re pazaroljanak. No offense, csak a véleményemet fejtettem ki.

katonadani
Reply to  Sandman91
2017-04-06 12:39

Jets szeret BPA húzni, mikor volt két elit 3-4DE-jük akkor kihúzták Leonard Williamst. Howard meg egy nagyon biztos pick, blokkolni és elkapni is kiválóan tud. Ennél magasabban nem fog elkelni, szerintem például a Billsnél nagyon jól mutatna értékben is meg mindenben. De akkor kit vinne a Jets? QB-t nem gondoltam, safety hasonlóan impact poszt, mint egy kiváló TE.
Mármint persze rengeteg baja van a Jetsnek, de mivel kezdjenek? :D

Sandman91
Sandman91
Reply to  katonadani
2017-04-06 23:58

Szerintem 1/6-ra lehetne mondjuk húzni, a draft legjobbnak tartott elkapóját: Mike Williams, vagy a legjobbnak tartott QB-t: Mitchell Trubisky-t , mindkettő ordító hiányposzt és ezek mégis csak nagyobb impact posztok mint egy tight end.

katonadani
Reply to  Sandman91
2017-04-07 06:48

Howard mindkettőnél jobb játékos, szerintem elsősorban az ennyi needdel rendelkező csapatoknak olyan játékost kell húzniuk, akik nagy(obb) valószínűséggel válnak be. Én írtam Williams és Howard ismertetőjét is (hétfőn és kedden jönnek), Williams mellé kell egy QB aki meg meri dobni az 50/50 labdákat, különben nem lesz sikeres az NFL-ben. Howardnak meg alig van gyenge pontja a játékában.

A QB nyilván nagyobb impact poszt (csak abból meg ugyebár senki sem egy tuti prospect, közel sem) a WR azért szerintem kérdéses ilyen szempontból, a TE ugyanúgy fegyvert jelent az irányítónak, de emellé még futásnál meg passzblokolásban is segít. SZóval ha van olyan TE aki célpontként és blokkolóként is nagyon jó, akkor szerintem nagyobb impactje van, mint egy jó, de nem elit/kiváló WR-nek.

ZERO_L
ZERO_L
Reply to  katonadani
2017-04-07 07:37

azért erős túlzás, hogy blokkolni kiválóan tud, inkább pont ezt kell neki majd rendesen megtanulnia, már ha fogékony lesz rá
nálam is erős reach top10-ben

katonadani
Reply to  ZERO_L
2017-04-07 09:07

nem tudom mit néztél Howard játékán, ha nem tud jól blokkolni :D

ZERO_L
ZERO_L
Reply to  katonadani
2017-04-07 09:33

most blokkolás alatt én nem csak a futás blokkolást értem, meg azt hogy az 50 kgval könnyebb DB-t arrébb tudja tenni

katonadani
Reply to  ZERO_L
2017-04-07 09:39

edge rushereket is jól szigeteli el. Erővel persze meg lehet verni, de ne is várjuk el, hogy egy TE lenyom egy edge rushert erőből. A technikája nagyon jó.

Pass block az kicsit problémásabb, 2015-ben engedett pár nyomást aztán 2016-ban nem nagyon használták erre, szóval ez tényleg kérdőjeles.

ZERO_L
ZERO_L
Reply to  katonadani
2017-04-07 12:57

nálam ez a használati visszaesés egyértelműen red flag, ha úgy ítélnék meg képes erre akkor alkalmazták volna gyakrabban
és állítólag a mentalitása sem olyan hú de profi(kérdés mennyire képezhető), de nyilván ezt itthonról nehéz megítélni

mondjuk egy Olsenért, akihez hasonlította a PFF, én nem adnék 1/6-ot már csak a poszt jelentőségét tekintve sem (és lehet még Gronkért sem), főleg nem egy olyan csapatnál, ahol 1-2 poszton kívül kvázi bárhova lehetne hozni kezdőt

Sestertius
Sestertius
2017-04-06 12:29

Mel Kiper amúgy folyamatosan OT Ramczykkal “fenyeget” minket 1/16-on, és amúgy, ahogy egyre többet agyalok a szituáción egyre több is benne a ráció..
EDGE playerek között nem érzek akkora különbséget (nagyon mély a class), hogy aki 1/16 on vagy 2/16 on húzni lehetne nagy különbség van közte… ellenben OT nincs túl sok, és gyakorlatilag a legjobbat (FO-nak legjobban tetszőt) vihetjük ki.. bár egymás utáni két évben 2 T fura, de beválhat a dolog
így, hogy 78 ban van 4 pick, EDGE és CB tuti jönni fog, szerencsére két mély class és a 2 need találkozik..
a másik kettő meg OT és WR gyanús, viszont, hogy milyen eloszlásban, az tényleg megjósolhatatlan..

Szatya
Szatya
2017-04-06 13:34

Imádnám ha Mixon az Eaglesben kötne ki de szerintem 2. kört még nem fognak rááldozni.

katonadani
Reply to  Szatya
2017-04-06 13:38

erősen meglepne, ha a harmadik körig csúszna

Szatya
Szatya
Reply to  katonadani
2017-04-06 14:00

Meglátjuk. Azért olyan sok RB needes csapat nincs szerintem. Mármint akik magas picken húznának. Szóval ha 4-5 RB kimegy előtte akkor lecsúszhat.

Shivo
Shivo
Reply to  Szatya
2017-04-06 17:21

Nem Mixon csapot oda a kis csajnak, hogy eltort az alkalcsa? Az NFL-ben egy ilyesmi eleg komoly eltiltas jelenthetne. Nem tu nagy a riziko faktor?

katonadani
Reply to  Shivo
2017-04-06 18:19

de ő volt. Eltiltás ezért nem lesz, mert korábban csinálta. Állítólag elég jól interjúzott a csapatokkal, emellett meg csak tehetség alapján lehet a legjobb RB a classban. Nagy valószínűséggel kimegy a második körben.

Shivo
Shivo
Reply to  katonadani
2017-04-06 18:47

Igen azt tudom h emiatt mar nem lehet gond, csak arra gondoltam ha legkozelebb lessz egy hasonlo eset. Dallas nem fel a balhes emberektol de az Eagles odaszokot figyelni az ilyesmire nem? Lehet en tudom rosszul nem nezem olyan reg a focit lehet rosszul latom.

katonadani
Reply to  Shivo
2017-04-06 19:33

állítólag meg tudta győzni a csapatokat, hogy one-time dolog volt meg nem fordul elő többet, legalábbis tényleg azt olvasni mindenhol, hogy jól interjúzott

Szatya
Szatya
Reply to  Shivo
2017-04-06 20:53

Hát azt kell mérlegelni, hogy kinek mekkora kockázatot ér meg. Ha újra lesz balhéja akkor tuti, hogy annyi neki és kidobtak egy picket. Viszont ha nem lesz akkor 2.-3. körért lehet kapni egy top tehetséget.

pritek
pritek
2017-04-06 13:47

Egészen egyszerűen elképzelhetetlennek tartom a wr picket. Sőt, irányítót kivéve minden támadó oldali játékos kisebb döbbenetet okozna. Elkapót szokás szerint majd kukázgatunk a harmadik napon. A védelemben ezer lyuk van.

Koviakos
Koviakos
2017-04-06 14:44

Pár észrevétel ha szabad ☺

Én Barnettben nem látom a “kérdéses” NFL-jövőt, szerintem hatalmas tehetség széles passrush repertoárral, természetes mozgással. A támadófalunk semmit nem tudott tenni ellene a Music City Bowlon. Ez persze nem most fog kiderülni, majd meglátjuk.

Conley az Eagles-höz kicsit reach szvsz, persze hiányposztra jön, de ebben a verzióban Rosst vittem volna, elkapó szintén need (bár nem akkora mint a CB), és Jeffery-vel nagyon jó kis páros lennének.

Végre valaki, aki értékén kezeli Charles Harrist ? szerintem simán elsőkörös tehetség.

McCaffrey pick is tetszik, egy felturbózott Woodhead a srác, imádom nézni a játékát. ?

Ha a Packersnél bent lesz Cook, nincs az az Isten hogy nem viszik ki. Nem csak azért mondom mert oda vagyok a játékáért de bluechip játékos, nincs is rendes futónk, plusz egy rutintalan cornerrel őszintén sokra nem megyünk, oda most inkább rutin kellene. Meg ha ebben a verzióban corner, akkor inkább White, de ez is ízlés dolga.

Egyébként jó kis mock lett, baromi nehéz egy ilyet összerakni, és úgy is bele fognak kötni az olyanok mint én ?

katonadani
Reply to  Koviakos
2017-04-06 15:25

nem veszem én az ilyet kötekedésnek egyáltalán, főleg ha ilyen normális stílusban írjátok :)

Cook érdekes a Packershöz, nem nagyon gondolkodtam el rajta ott, de nem rossz opció.

Kit tennél második legjobb CB-nek? Nálam ez most Conley és nem lepne meg ha top16 pick lenne
Ross sem hülyeség hozzánk egyébként, előfordulhat könnyedén

Koviakos
Koviakos
Reply to  katonadani
2017-04-06 16:01

Lattimore kiemelekedik, utána viszont sok hasonló értékű CB jön. Nálam talán White lenne a második, utána Conley, King és Wilson nálam kb. ugyan az az érték, bár elég eltérő stílusúak.
Viszont sztem első kör közepet egyikük sem ér, ha le tudnátok tradelni az igazi áldás lenne nektek. ☺
De jelenleg akkrora need Phillyben a corner, hogy érthető ha egyiküket húzzák be.

Én egyébként azért is mondtam Ross-t, mert ha ekkora potenciállal rendelkező franchise QB-t szerez egy csapat, akkor el szokták látni fegyverekkel. Erre Jeffery ugye kiváló, Torrey már nem annyira, más meg nem nagyon van, Jordan Matthews nem olyan fogalmatlan talán, de ez még vékony. Jó CB-t meg hátrébb (2-3. kör) is találni majd.

katonadani
Reply to  Koviakos
2017-04-06 16:05

hátratrade-del mi sosem jártunk jól draftokon, mindig bustot húztunk :D feltrade az sokkal jobban megy

Koviakos
Koviakos
Reply to  katonadani
2017-04-06 16:24

Második körben ott lesz Adoree, TALÁN Humphrey, Sidney Jones, Awuzie, Tankersley. Szerintem nem sokkal rosszabb képességűek, mint akiket első körbe várunk (Lattimore-t leszámítva).

Ott van még Tabor vagy King is, de ők már nem ez a szint, de még így is nagy lesz a merítés a második napon.
Az sem elképzelhetetlen, hogy rögtön behúztok két CB-t 1-2. körben, Mi is csináltuk ezt pár éve (mondjuk a Randall-Rollins tengely ezt nem szolgála még meg :D)

MouSkétás
MouSkétás
2017-04-06 21:08

Siralmas a QB-helyzetünk, biztosan nem lesz sem Nyakas, sem Sancho franchise QB. Úgy kéne egy Trubisky képességű vagy Wattson féle vezérbika a csapatba, mint egy falat kenyér. De ha Adamset húzzuk, egy szavam sem lesz. Nincs könnyű helyzetben Pace sem, kulcsfontosságú lesz, hogyan húzunk ezen a drafton, mert nem csak kezdő kaliberű játékosokra volna szükség, hanem a keret mélyítésére is.

cheekycheetah
cheekycheetah
2017-04-06 22:49

Kisse troll kerdes, de a mock draftoknak mi az ertelme?

katonadani
Reply to  cheekycheetah
2017-04-07 06:56

It’s fun. Én szeretem őket és többen olvassák mint a cikkeink 90%-át, szóval ebből azt szűröm le, hogy Ti is szeretitek őket :)

Egyébként megismertet a nevekkel, nagyjából el lehet őket helyezni értékben is, felvázol opciókat a csapatok számára.

Ez is egyfajta jóslás és ha ennek nincs értelme, akkor az év eleji meg PO eleji jóslatoknak sincs, pedig azokat is imádjátok (nagy többségben) :)

touchdown29
touchdown29
Reply to  cheekycheetah
2017-04-07 20:31

Valamiről beszélni kell a holtszezon alatt és ezt nem feltétlen a magyar vonalra értem. Ők csak átvették, ami kint is folyik. A show-nak pörögnie kell és amellett, hogy valóban egy jó szórakozási forrás, nevek tanulására sem utolsó, de értelme kvázi nem sok. Senki nem tudja mi fog történni, mindenki csak találgat.

Kopi3.14
Kopi3.14
2017-04-07 08:10

Nem is tudtam, hogy ilyen jól álltok! A szerkesztőségi változások befolyásolják a Falcons draftját.

katonadani
Reply to  Kopi3.14
2017-04-07 09:06

hát igen, tavaly még meg tudta oldani, hogy játsszon és közben írjon ide is, de nagy örömünkre fontosabbnak tartotta végül az FK!-t :)

Lesy87
Lesy87
2017-04-07 09:54

Egyre jobbak a mock draftok, de azért én már elhagynám legalább az egyik safety picket, meg a 2 downos Fournette-et a top10-ből. Mindig megjegyzed, hogy ezek nem olyan jó választások, de akkor miért kell bennhagyni őket? :/
Egyébként meghoztátok a kedvem saját mock draft-okhoz is! Gratulálok hozzá, hogy ilyen aktív az oldal, még a holtszezonban is!

katonadani
Reply to  Lesy87
2017-04-07 10:08

két safety szerintem egyértelmű top10 pick, de akár top5 játékos is a classban. Fournette-et én nem szeretem, de sokan meg igen, az ilyen mock meg arról szól, szerintem mit fognak a csapatok csinálni. Múltkor Leonidasszal csináltunk olyat, hogy mi mit csinálnánk, illetve chester és balentin is csinált egy ilyen közöset :)

Köszi, igyekszünk minél több kontentet gyártani Nektek, én személy szerint majdnem ugyanúgy élvezem a holtszezont is, mint a szezont (kivéve persze a június-júliust, az borzasztó) :)

Lesy87
Lesy87
Reply to  katonadani
2017-04-07 10:25

Abban egyetértek, hogy top10-es pickek, csak abban nem, hogy a csapatok vinnének ilyen korán safety-t. Aztán majd kiderül hamarosan. :)
A nagy uborkaszezonra nekem az a recept, hogy a szezon közbeni izgalmas és érdekes meccseket amiket nem láttam letöltöm és nyár közepén megnézem, amikor már nem nagyon emlékszem rájuk. Ja meg ott van a Front Office Football! :D

katonadani
Reply to  Lesy87
2017-04-07 12:51

Ez a front office football milyen egyébként? Na nem mintha ráérnék, de érdekel :D

Lesy87
Lesy87
Reply to  katonadani
2017-04-07 15:24

Én is csak alkalmanként veszem elő. Ha az ember ki van éhezve egy kis NFL-re, ennél reálisabbat nem talál szerintem. Persze ez egy manager játék, így egyáltalán nem látványos (kb. mint a Football Manager 3D nélkül).
– Minden apró dolgot be lehet állítani. Milyen játékokat vegyenek elő különböző down/yard-nál, milyeneket passzoljon az irányító egy adott játéknál, a védelem egyes felállásokból milyen gyakran blitzeljen. Még a trükkös játékok %-át is be lehet állítani. Tényleg, MINDENT és ez alapján szimulál a játék.
– Ha a meccseket nem szimulálod, hívhatod a játékokat magad is. De ez csak nagyon fanatikusoknak van, hiszen csak szöveges visszajelzéseket kapsz.
– Viszont a játékosok rengeteg tulajdonsággal bírnak és normálisan fejlődnek vagy éppen gyengülnek.
– A draft és a front office tevékenységek miatt érdemes néha elővenni, mert a franchise építésben elég jó a program.

Én el tudtam vinni Rivers-t egy Super Bowl győzelemig és egy MVP címig, úgyhogy elégedett vagyok. :)

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2017-04-07 13:20

A jövő sztárjai rovatban lesz cikk Fournette-ről?

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  acsdav2
2017-04-07 13:33

Már meg is van írva. Holnapután jön ki.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Leonidasz007
2017-04-07 21:53

Köszönöm. Már várom. :)

katonadani
Reply to  acsdav2
2017-04-07 13:51

8 már előre készen van, plusz még tervezve ~10, de az 50 legjobb prospectről a magazinban is lesz ismertető :)

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2017-04-07 21:55

Wov. Köszönet a kitartó munkáért amit végeztek Mindig élmény ezeket olvasni. :) Magazin mikortól lesz elérhető? :)

katonadani
Reply to  acsdav2
2017-04-08 09:21

Egy héttel draft előtt, tervek szerint csütörtök vagy péntek, reméljük minden flottul megy addig vele :)

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x