Connect with us

Hír

Gillislee lehet 2017 Chris Hoganje

Pár napja volt egy facebook bejegyzésünk arról, hogy a Patriots vizitre hívta a Bills RFA tendert kapó futóját, aki LeSean McCoy mögött is képes volt kibontakozni a csapatban. Úgy tűnik sikeres volt a meeting, mert a Patriots megtette a szerződtetésének első lépéseit, innentől meg a Billsen múlik az ügy.

 

 

Gillislee-re egy original round tendert tett a Bills, ami egy 5. körös kompenzációt jelent, ha sikerült megállapodni egy másik csapatnak a játékossal, és a Bills nem adja meg neki ugyanazokat a feltételeket. A Patriots már meg is tette az ajánlatát, egy 2 éves, $6,4 milliós szerződéssel, a Billsnek 5 napja van megadni ugyanezt az ajánlatot. Csak Belichick megint nem volt hülye!

 

Mivel a Bills nem áll túl jól a salary cappel, ezért egy orrnehéz szerződést kínáltak Gillislee-nek, a $6,4 millióból $4 milliót kapna az első évében, a többit 2018-ban. Jelenleg 9 millió dollárnyi cap space áll a buffaloiak rendelkezésére, szóval papíron beférne még, de nyilván jobban tetszett nekik az a ~$1,8 milliós fizetés, ami a tenderrel járna. Így könnyen lehet, hogy nem meccselik az ajánlatot, és elvesztik a tavaly 8 TD-t és 577 yardot hozó játékosukat. Tavaly Chris Hogannel ugyanezt játszotta el a Patriots, olyan szerződést adtak, amiben az első évben pont annyit keresne, ami a Bills capjébe már nem fér bele.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!