Connect with us

Hír

Ha Blount nem ír alá most, akkor nem is fog

Korábban írtuk, hogy LeGarrette Blount nagyon szeretne a Patriotsnál maradni és állítólag kapott is egy ajánlatot a csapattól. Mivel nem fogadta még el, vélhetően 1 millió környéki fizetésről van szó, ami nem túl sok egy 1161 yardot és 18 TD-t futó játékosnak. Viszont a Pats szemmel láthatóan nem akar többet ajánlani, Mike Reiss (ESPN) riportja szerint, ha Blount nem írja alá hamarosan a Patstől kapott új szerződést, akkor a csapat végképp bezárja előtte a kapukat.

 

 

A csapatnak nincs nagy szüksége a 30 éves futóra, hisz ott a friss szerzemény Rex Burkhead, Dion Lewis, James White, DJ Foster és az újraigazolt Brandon Bolden, na meg a fullback James Develin. Blount, ha mindenki egészséges, aligha lesz kezdő, inkább csak egy rövid yardos szituációknál használt biztos pont.

 

A tavaly 18 TD-t szerző futó draftolatlanul került a ligába 2010-ben, a Bucsban töltött első három éve után elment egy évre a New Englandbe, majd a félresikerült Steelerses kaland óta már három éve erősíti a Patriotst. Ez idő alatt kétszer lett Super Bowl győztes, viszont hét éves karrierje során csak 6,5 millió dollárt keresett.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások