Connect with us

Hír

BREAKING: Hankins a Coltshoz írt alá!!!

Tavaly a New York Giants védelme a szezon elején még döcögött, a végére azonban a liga szűk elitjébe tartozott az egység. Több játékos is kijelentette, hogy fontos lenne egyben tartani a tavalyi gárdát, és csak ezután hozni erősítést, és úgy tűnik, megfogadta játékosai tanácsát Jerry Reese.

 

 

JPP-t már újraigazolta a csapat, ahogy Dominique Rodgers-Cromartie távozásáról szóló pletykák is immáron a múlté, így csak egy fontos láncszem maradt a tavalyi védelemből, akinek a sorsa kérdéses, ez pedig a DT Jonathan Hankins. Damon Harrisonnal kiegészülve remek párost alkottak a fal közepén, Olivier Vernonnal és JPP-vel a fal két szélén pedig az NFL egyik legjobb D-Line-ja állt Steve Spagnuolo rendelkezésére. Azonban Hankins szabadügynök lett márciusban, és még azóta sem talált magának csapatot, ám most a Giants szeretne leülni tárgyalni a játékossal, és egy 4 éves, 28 millió dolláros szerződéssel szeretnék maradásra bírni.

 

A szerződés szinte teljesen hasonló Nick Fairley szerződéséhez, aki ugyanekkora összegért és ugyanennyi időre hosszabbított a Saints-cel, Hankins azonban a kora miatt talány nagyobbat szólna ugyanezen paraméterekkel, ha sikerül nyélbe ütni az üzletet.

 

UPDATE: Közben befutott a Coltstól egy 3 év, $30 milliós ajánlat, ami már jobban tetszett Hankinsnek, így a Giants hoppon maradt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!