Connect with us

Hír

Húz-e irányítót a Vikings a második körben Bridgewater miatt?

A Minnesota Vikings nem fogja lehívni Teddy Bridgewater 5. éves opcióját, ami azt jelenti, hogy a 2017-es szezon után a fiatal, de súlyos sérülést szenvedő irányító szabadügynök lesz. Persze lehet, hogy addig meggyógyul, de egyelőre nem ezek a hangok erősek vele kapcsolatban. Ráadásul Sam Bradfordnak is csak a 2017-es szezon végéig van érvényes szerződése ( az idei első körös pickjét adta érte tavaly a csapat). A második körben viszont elérhető nyers, de tehetséges irányító.

 

 

DeShone Kizer és Davis Webb azok a fiatal prospectek, akiket megérné akár a második körben is kivinni. A Browns elvileg partiban van az egyikért, illetve nem lehet tudni, hogy a Cardinalsnál mit gondolnak. Utóbbiak az 2/13-as picket birtokolják, a Vikingsé pedig az 2/16-at, ráadásul feltrade esetén jó eséllyel elég lenne a Bills 2/12-es pozícióját megszerezni, ők pedig már az első körben is hajlandóak voltak hátrébb menni. Persze sok minden múlik a Jetsen, hogy ők megpróbálnak-e megint a második körben irányítót szerezni, illetve a Brownson, hogy a rengeteg pickjükkel mennyire lesznek agresszívek.

 

Persze a Vikingsnek nem kötelező az irányító draftolása, Bradford még csak 29 éves, tehát még pár évig elemenedzselheti a csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!