Connect with us

Hír

Jabrill Peppers pozitív vizeletmintát adott

Sok szurkoló összeszorított fogakkal várja a draft hetét, hogy melyik kedvencük követ el olyan ostobaságot, aki emiatt lecsúszhat akár kedvenc csapatához is, vagy csak szimplán a következő körben köt ki. Ha azt hinnék, hogy ez Reuben Foster volt 2017-ben, akkor tévedtünk. Jabrill Peppers ugyanis 3 nappal a draft előtt bukott le pozitív teszt miatt.

 

 

Peppers ugyanabban a cipőben járt, mint Reuben Foster pár nappal ezelőtt: a Scouting Combine-on leadott vizeletét túl hígnak ítélték meg, ami az ottani szabályok szerint pozitív mintának felel meg. Hogy mi volt az indoklás? Ugyanaz, mint az Alabama linebackerének, a betegség, ami megkövetelte, hogy a játékos nagyon sok folyadékot vigyen a szervezetébe, ami a vizelet hígulását okozza. Peppers ráadásul két pozíciós drillben is hivatalos volt, ezért teljesen meg kellett gyógyulnia, hogy maximális teljesítményt nyújtson a gyakorlatok során.

 

Peppers draftpozíciója így is fel-le ingázott, sokak szerint az első kört sem fogja megérni, mások a top 20-ban sem tartják kizártnak. Foster esetében arról hallani, hogy ez nem okoz neki akkora csúszást, mint amit egy pozitív minta prognosztizálna, ez lehet Peppers szerencséje is. Más kérdés, hogy erről a csapatok hogy vélekednek…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!