Connect with us

Hír

James Laurinaitis visszavonult

A korábbi Rams és Saints linebacker, a jelenleg csapat nélküli James Laurinaitis 30 évesen a visszavonulás mellett döntött:

 

“Amit a legjobban hiányolni fogok, az az öltöző. A beszélgetések és a kapcsolatok, amiket felépítettem, mindenki, akivel együtt küzdöttem – ezek lesznek a kedvenc emlékeim. Játékosokat, edzőket, kisegítőket, marketingeseket, orvosokat, mindenkit, akivel csak találkoztam a játék során, magammal viszem.” – írta Twitterre.

 

 

Laurinaitis a 2009-es draft második körében került a Ramshez, akire 2015-után meglepő módon nem tartott igényt a csapat, így három évre 8,5 millióért aláírt a Saintshez a tackle király linebacker. Igazából soha nem volt egy kiemelkedő játékos, de igazi vezér, aki nagyon elfért volna a Saints védelmében. Azonban sérülésekkel küszködött, a Saints sérült listára is tette. Viszont egészségesnek érzi magát, képes a játékra, így a Saintsszel megegyeztek a távozásról, azonban más csapatok már nem adtak neki esélyt.

 

Ramses karrierje során 7 szezon alatt egy meccset sem hagyott ki, minden mérkőzésen kezdő volt, a Saintses pár meccset is beleszámolva összesen 869 tackle-lel, 16,5 sackel, 35 leütött labdával és 10 INT-vel vonult vissza. Míg egészséges volt, egyszer sem maradt 100 tackle alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!