Connect with us

Hír

Jenkins: Jalen Mills sztárcorner lehet

Az Eagles a holtszezonban megvált két kezdő cornerbackjétől, Leodis McKelvintől és Nolan Carrolltól, ami azt eredményezte, hogy jelenleg a 2016-os hetedik körös Jalen Mills birtokolja az első számú CB szerepét. Mills újoncként a védősnapek 64,8%-án volt a pályán és mutatott annyit, hogy Malcolm Jenkins, az Eagles safetyje szerint sztár corner válhat belőle.

 

 

“Nagyon is hiszünk Jalen Millsben és izgatott vagyok, hogy nézhetem, ahogy egy igazi sztár cornerbackké növi ki magát, szerintem ebben a szezonban be fog robbanni.”

 

Mills úgy érkezett az NFL-be, hogy legalább 20 draftolt elkapót kellett fognia az egyetemen amellett, hogy Odell Beckham és Jarvis Landry ellen állt fel az LSU edzésein. Újonc szezonjában elég sokszor megégették, hiszen nincs meg a kellő sebessége, hogy a gyors elkapókkal hosszú távon tartsa a lépést, de nem volt könnyű dolga, ugyanis 10 olyan elkapóval is szembenézett, akik 1000 yardot termeltek a szezon során, ráadásul az ellenfelek is rendre felé irányították a támadó gameplant.

 

Önbizalomban viszont sosem volt hiány, hiszen ő vezette a ligát az ujjcsóválások számában: bármikor felé dobták a labdát és nem lett elkapás, jöhetett a lassan hírhedté váló mozdulat – még ha semmi köze sem volt a sikeres passz megakadályozásában.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!