Connect with us

Hír

Jernigan alig várja, hogy pusztítson

Timmy Jernigan, akit egy harmadik körös lemozgásért cserébe szerzett meg az Eagles, már alig várja, hogy pályán lehessen és kipróbálja magát új szerepkörében. Eddig ugyanis általában két lyukért volt felelős a védőfalban, ami annyit tett, hogy falnia kellett a blokkokat, le kellett foglalnia a támadófalembereket addig, míg a linebackerek oda nem értek a backfieldre. Most azonban pusztíthat:

 

Ez az első eset karrierem során, amikor azt mondták nekem, “menj”. Nagyon régóta várok erre a lehetőségre. Tavaly már agresszívabb felfogásban játszott a Ravens, én pedig karrierem legjobb évét zártam, szóval izgatott vagyok.

 

 

A 24 éves Jernigan eddig is elég jó volt, ha pass rush-ról volt szó, karrierje három éve alatt 13 sacket szerzett, ami szép teljesítmény a 135 kilós játékostól. Jim Schwartz rendszerében pedig ennél is jobb lehet, ugyanis Schwartz utál blitzelni, ő a védőfal által generált nyomásban hisz. Ráadásul Jernigan most egy Fletcher Cox mellett játszani, ami szintén jót tehet majd a játékának.

 

A Ravens egy 25 helyes felmozgásért áldozta be a korábbi második körös játékosát.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!